Celler

Família Torres

Més de 150 anys d'història del vi
mapaPacs del Penedès
Alt Penedès Penedès
Experiències


DESCRIPCIÓ

El Centre de Visites del celler Família Torres, situat a Pacs del Penedès, és una oportunitat única per conèixer la marca de vins més admirada del món, segons Drinks International. L’experiència us portarà a través dels 2.700 anys d’història del vi al Penedès. Viureu de primera mà 150 anys d’experiència com a elaboradors. Passejareu per les vinyes sostenibles, cultivades sota la viticultura regenerativa, que certifiquen el compromís de la família amb la sostenibilitat i el medi ambient. Pujareu al tren elèctric que us portarà fins al celler Waltraud, una magna obra arquitectònica sostenible, construïda per l'arquitecte Javier Barba i inaugurada el 2008. El celler té tres plantes soterrànies i està construït sota terra per reduir l'impacte visual, amb plaques fotovoltàiques que generen electricitat, sorra blanca per afavorir l'efecte albeldo, que provoca el reflex de la llum solar, i amb vegetació llenyosa plantada per reduir el consum d'aigua. A dins, un espectacle de llum, música i color us mostrarà la criança dels seus vins més emblemàtics. I acabeu amb un tast fet a mida, en diferents experiències, acompanyats en tot moment d’un guia sommelier que us anirà explicant curiositats i us resoldrà dubtes. Cada vegada més opcions ens porten al maridatge dels vins amb harmonies amb tapes o formatges. O els tastos premium amb els Vins d'Antologia, els que provenen de les vinyes més singulars del celler. O bé podeu fer mini-tastos o 'flights' al Centre de Visites, on una màquina dispensadora Enomatic us garanteix la frescor dels vins, amb un wine educator que us ajuda en la compra. Un altre dels plats forts del Centre de Visites és el Restaurant Jardí El Celleret, amb una oferta de cuina mediterrània de mercat, a peus de la vinya i amb precioses vistes a la serralada de Montserrat.
Image

RECOMANAT

La visita a Família Torres està plena de sorpreses. Un audiovisual de tres minuts us resumeix l’impacte de la marca al món. Família Torres són viticultors arrelats a la terra des del s.XVI. El 1870 van començar com a cellerers. L’actual és la cinquena generació. El seu projecte ocupa 1.100 hectàrees de vinya. Totes certificades com a ecològiques i en vies de reconversió a viticultura regenerativa a Catalunya. Estan al Penedès, la Conca de Barberà, el Priorat i Costers del Segre, així com diferents punts d'Espanya, Califòrnia i Amèrica del Sud. La visita us obrirà les portes a una de les vinyes llegendàries, la del Mas La Plana. O a visitar les interioritats del celler Waltraud. Del Centre de Visites en destaca el detallisme: una vinya amb més d'una cinquantena de varietats de raïm, algunes de les quals ha recuperat Família Torres i s’han convertit en ancestrals . O un ramat que pastura per les vinyes, mostra del compromís amb la sostenibilitat que té la Fundació Torres & Earth. Des de fa anys són pioners en la lluita contra el canvi climàtic i l'escalfament global. A Família Torres han mitigat les emissions de CO2, han apostat per les energies renovables, l'eficiència energètica i la mobilitat sostenible. De fet, el trenet amb què podreu visitar les vinyes és elèctric. Amb mesures com aquesta han aconseguit reduir un 35% les emissions des del 2008. L'objectiu pel 2030 és reduir la petjada de carboni en un 60%, com a mínim i convertir-se en un celler de zero emissions netes abans del 2040.Image

INFORMACIÓ PRÀCTICA

El Centre de Visites de Família Torres és un dels grans atractius turístics del Penedès, una terra amb més de 2.700 anys d’història vinícola, com prova el jaciment de La Font de la Canya, a Avinyonet. El celler ofereix diverses opcions per completar les experiències, com tastos de vins amb tapes, o formatges (vegeu experiències). Molt a la vora hi ha Vilafranca del Penedès, capital del vi, on podreu fer turisme cultural, i està a uns 15 minuts de Sant Sadurní d’Anoia, la capital del Cava. El Penedès té una relació de cases rurals on allargar l’estada. A la zona de Vilanova i Sitges, l’oferta hotelera a la vora del mar és més àmplia i completa.
Image


Adreça
Finca el Maset s/n
08796 Pacs del Penedès
Google Maps

EXPERIÈNCIES
VISITA AL CELLER
VISITA AL CELLER
150 anys elaborant vins amb passió
Descobreix la història de Família Torres a través d'una experiència única al Centre de Visites, acompanyat d'un guia sommelier en tot moment. Començaràs endisant-te en la riquesa del projecte, amb un vídeo introductori. Recorre les vinyes més pròximes al celler, com Mas La Plana, on surt el seu vi més emblemàtic. Coneix de primera mà el seu compromís amb el medi ambient i l'ecologisme, observant la viticultura regenerativa o el ramat d'ovelles que pasturen les finques. Puja al trenet elèctric, que et durà fins al Celler Waltraud, una obra arquitectònica sostenible, amb un espectacular joc de llums i colors, envoltats d'obres d'art. Culminaràs la visita amb un tast de tres vins. Tens la possibilitat de seguir gaudint dels vins elaborats al celler, amb mini-tastos amb una màquina Enomatic, o allargar la teva experiència amb un maridatge de vins i tapes, o de vins i formatges. El celler disposa d'un espai gastronòmic mediterrani a peu de vinya, el restaurant jardí El Celleret. Pots contractar-ho a banda.
1:45h.
19,00 €
RESERVA
VISITA AMB VINS I FORMATGES
VISITA AMB VINS I FORMATGES
Maridatges per afinitat per amants del plaer
Descobreix la història de Família Torres a través d'un maridatge amb quatre vins i quatre formatges (Brie, semi-curat, curat i blau) i quatre vins (blancs, negres i dolços). Faràs la visita al Centre de Visites, acompanyat d'un guia sommelier en tot moment. Començaràs endisant-te en la riquesa del projecte, amb un vídeo introductori. Recorre les vinyes més pròximes al celler, com Mas La Plana, on surt el seu vi més emblemàtic. Coneix de primera mà el seu compromís amb el medi ambient i l'ecologisme, observant la viticultura regenerativa o el ramat d'ovelles que pasturen les finques. Puja al trenet elèctric, que et portarà fins al Celler Waltraud, una obra arquitectònica sostenible, amb un espectacular joc de llums i colors, envoltats d'obres d'art. Pots seguir gaudint dels vins elaborats al celler, amb mini-tastos amb una màquina Enomatic, o allargar la teva experiència en un espai gastronòmic mediterrani a peu de vinya, el restaurant jardí El Celleret. Opcions que pots contractar a banda.
2:00h.
24,00 €
RESERVA
VISITA AMB VINS I TAPES
VISITA AMB VINS I TAPES
Tasta vins de paisatge amb gastronomia local
Descobreix la història de Família Torres a través d'una experiència única, on podràs tastar quatre vins i combinar-ho amb la deliciosa cuina local que preparen al restaurant jardí El Celleret.  Faràs la visita al Centre de Visites, acompanyat d'un guia sommelier en tot moment. Començaràs endisant-te en la riquesa del projecte, amb un vídeo introductori. Recorre les vinyes més pròximes al celler, com Mas La Plana, on surt el seu vi més emblemàtic. Coneix de primera mà el seu compromís amb el medi ambient i l'ecologisme, observant la viticultura regenerativa o el ramat d'ovelles que pasturen les finques. Puja al trenet elèctric, que et portarà fins al Celler Waltraud, una obra arquitectònica sostenible, amb un espectacular joc de llums i colors, envoltats d'obres d'art. Pots seguir gaudint dels vins elaborats al celler, amb mini-tastos amb una màquina Enomatic, o allargar la teva experiència en un espai gastronòmic mediterrani a peu de vinya, el restaurant jardí El Celleret. Opcions que pots contractar a banda.
2:00h.
29,00 €
RESERVA
VERTICAL WINE EXPERIENCE
VERTICAL WINE EXPERIENCE
L'essència de Milmanda i Mas La Plana
La Vertical Wine Experience és una de les visites més exclusives de Família Torres, conegudes com a Signature Wine Experience. És un tast vertical (mateix vi, diferents anyades) de dos dels vins més emblemàtics del celler: el vi negre Mas La Plana, monovarietal de Cabernet Sauvignon, i el blanc Milmanda, un monovarietal de Chardonnay. Podreu descobrir amb els cinc sentits com els canvis ambientals afecten els vins en diferents anyades, a través de petites diferències. El tour comença amb una visita amb tast a la vinya de Mas La Plana, una de les més famoses del celler, amb vistes a Montserrat, i segueix amb una degustació directament de la bóta de roure dels mateixos vins al celler Waltraud. Una excel·lent oportunitat per a degustar vins en profunditat.
2:00h.
A CONSULTAR
RESERVA PRÈVIA
EXCLUSIVE WINE EXPERIENCE
EXCLUSIVE WINE EXPERIENCE
La visita per fondre't amb la natura
La Exclusive Wine Experience és una de les visites més evocadores de Família Torres, agrupades com a Signature Wine Experience. És un tour adreçat als amants de la natura i els vins més sofisticats del celler. Després de la benvinguda al Centre de Visites, us dirigireu a la vinya de Mas La Plana, una de les més emblemàtiques del celler, on descobrireu l'amor per la terra, l'ofici de vitivinicultor, la viticultura regenerativa, i el ramat d'ovelles que pastura per la finca. Després anireu al celler Waltraud, on es conserven els vins de criança. Envoltats de bótes de roure, tastareu una selecció dels vins més singulars del celler, amb formatges artesans i pernil ibèric.
2:00h.
A CONSULTAR
RESERVA PRÈVIA
LEGACY WINE EXPERIENCE
LEGACY WINE EXPERIENCE
Un exclusiu tast dels Vins d'Antologia
La Legacy Wine Experience és la visita més singular de Família Torres, conegudes com a Signature Wine Experience. És un tast amb els cinc Vins d'Antologia del celler, una selecció de les finques més singulars, on s'elaboren els vins més exclusius del celler: Milmanda i Grans Muralles (DO Conca de Barberà), Mas La Plana i Reserva Real (DO Penedès) i Mas de la Rosa (DOQ Priorat). Gaudeix dels 150 anys d'història d'un dels cellers més admirats del món. El tour comença amb una visita amb tast a la vinya de Mas La Plana, una de les més famoses del celler, amb vistes a Montserrat, i segueix amb una visita al celler Waltraud, on també es tasten vins en bótes de fusta. Una excel·lent oportunitat per a degustar vins en profunditat.
2:00h.
A CONSULTAR
RESERVA PRÈVIA
EXPERIÈNCIES TEMPORALS
EXPERIÈNCIES TEMPORALS
Plaers efímers per dates especials
El Centre de Visites de Família Torres prepara experiències úniques, que es van programant al llarg de l'any- Són esdeveniments únics, com sopars a la fresca amb concert en directe, menú degustació i maridatge de vins, que podràs trobar a la seva web en funció de la temporada. També hi ha activitats especials que es programen durant un temps, amb diferents horaris que cal consultar, com practicar ioga entre les vinyes durant el bon temps.  
A CONSULTAR
A CONSULTAR
MÉS INFORMACIÓ
Vins recomanats del celler Família Torres
Altres vins del celler Família Torres
Articles relacionats
També et pot interessar
Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials