









Jean Leon



De dilluns a divendres, de 09:30h a 17:30h.
Dissabte i diumenge, de 09:00h a 15:00h.
La botiga i el wine bar interior estan oberts tot l'any. Consulteu horaris per Setmana Santa i Nadal.
La terrassa exterior amb wine bar obre en funció del temps i els mesos (d'abril a novembre).
L'horari és de 12:30h. a 14:30h, sempre amb reserva prèvia.
PREUS ESPECIALS
Els joves (entre 12 i 17 anys) disposen de tarifes reduïdes en algunes activitats.
Es grups (a consultar) disposen de descomptes en algunes activitats.
RESERVES
Per telèfon al (+34) 93 817 76 90
Per correu electrònic a visitas@jeanleon.com
Recomanada per garantir la disponibilitat
IDIOMES
Català, castellà.
Per altres idiomes, consulteu disponibilitat en aquest formulari.
ALTRES ACTIVITATS
Per reservar les experiències per visitar el celler amb e-bike o segway has d'omplir un formulari d'inscripció.
El celler Jean Leon ofereix activitats úniques i singulars, com ara un vol amb globus per la finca o una experiència de team building aprofitant la verema. Per a més informació, consulteu disponibilitat.
L'agenda d'activitats ofereix experiències úniques, en diferents moments de l'any, com una nit per veure les estrelles. Consulteu totes les activitats.
Jean Leon també ofereix el lloguer de les seves instal·lacions per acollir activitats privades, des de celebracions familiars fins a trobades empresarials.
SEGURETAT I HIGIENE
El recorregut de visita s'ha adaptat d’acord a la nova normativa de seguretat sanitària per fer front a la Covid-19. Les instal·lacions i el personal de Jean Leon estan adaptats amb exigents mesures de protecció i higiene.
-
- Desenvolupen un pla de prevenció contra el Covid-19.
- Mantenen distància social als espais comuns i les àrees amb seients.
- Treballen amb grups reduïts. Limiten les visites a la legislació vigent, prioritzant unitats familiars i evitant en la mesura del possible mesclar grups diferents.
- Prioritzen les activitats a l’aire lliure. En les visites interiors, estableixen itineraris segurs diferenciats d’entrada i sortida, amb espais de ventilació.
- Desinfecten les taules i les cadires després de cada consum. Les copes i els plats estan higienitzats per a cada visitant.
- El personal que atén els visitants fa servir mascaretes i guants. Les àrees de treball de la visita estan separades per evitar contacte amb el personal no-turístic.
- Dispensen gel hidroalcohòlic en diferents espais de la visita. Amplien la neteja en els espais de la visita. Els lavabos estan desinfectats amb constància i disposen d’aigua i sabó.
- Posen a disposició dels visitants els pagaments automatitzats, sense intercanvi d’efectiu.
- Els proveïdors apliquen les mesures sanitàries en la manipulació i preparació dels aliments i serveis que us puguin oferir.
- Els empleats es prenen la temperatura abans de cada jornada laboral i segueixen un codi de bones pràctiques per facilitar-vos la visita.