• Título de la imagen
  • QUI SOM?

    • JUDITH CORTINA
    • Periodista i sobretot molt tafanera. De gran, vaig descobrir com de divertit em resulta el món del vi, conèixer els seus escenaris i els seus protagonistes. Portava anys visitant cellers quan m’ho permetia la meva feina com a redactora a la delegació d'Informatius Tele 5 a Catalunya.
     Ara he decidit que ‘conèixer cellers’ serà una part important de la meva feina. Una altra és explicar-ho després. Perquè és injust que sàpigues exactament com és un viatge o un àpat en un restaurant abans d’anar-hi i hagis vist desenes de fotos,  però Mr. Google només tingui 2 línies sobre una experiència enoturística.
     Tranquils, que aquí podreu triar, remenar i escollir on anar. I què beure, és clar.

    • DAVID JOBÉ
    • Periodista. Totes les generacions anteriors de la família han estat i són pagesos a Cal Llagardero (Olesa de Montserrat). Des de fa 20 anys faig enoturisme. A Catalunya, Espanya, França, Europa i els Estats Units. Els vins són com les persones: no n’hi ha de bones ni dolentes. Quan els tastem és com si els entrevistéssim: què expliquen, d’on venen, perquè són així, amb què els podem tastar... Professionalment sempre he estat lligat a la ràdio, tot i que he col·laborat en premsa escrita. Del 2005 al 2019 vaig treballar a RAC1. Durant més de 10 anys a El món a RAC1, que vaig dirigir durant tres estius, i després tres anys com a l’editor de l’informatiu 14/15 de cap de setmana. 
   • SOM PERIODISTES

    No som enòlegs, someliers o comercials. Vivim dels nostres articles periodístics, de recomanacions independents, honrades i sinceres. Expliquem el que veIem: no escrivim per salvar res, ni ningú, ni per matar o enfonsar cap negoci. Treballem professionalment per clients que volen visibilitat. Però les nostres opinions són independents i absolutament lliures.


    SOM INTEGRADORS

    Per nosaltres el primer enoturisme és la compra d'una ampolla. La descoberta d'un territori des del sofà de casa ens obre la porta al desig de voler-lo visitar algun dia. Tot comença per una ampolla i acaba en un celler. Nosaltres som periodistes, amb una visió integradora: des de la recomanació de vins, a la recomanació de cellers, passant per l'oferta complementària: bars, restaurants, hotels, botigues de vins i museus.


    SOM PROFESSIONALS

    Volem que valoris la nostra feina, perquè és professional i t'ajuda a escollir què comprar o què fer en el teu temps lliure. Reivindiquem un periodisme fort, independent, transparent i creïble. Ens agrada ajudar en tots els projectes, però preferim ser nosaltres qui escollim per qui treballar gratuïtament en el nostre temps lliure. Els cellers, restuarants, bars de vins, botigies o espais d'interès que surten en aquesta pàgina és perquè han valorat la nostra feina. 


    SOM PAÍS 

    Prenem un compromís amb el territori i amb la seva gent. Escrivim amb respecte, objectivitat i rigorositat perquè creïem que fa falta una web que aglutini tot el país, anant tots els destins de bracet, fent pinya. Fins ara hi ha hagut un gran esforç, però cada territori a la seva manera. Creiem que ha arribat l'hora d'anar tots a la una, perquè un enoturista no fa distincions polítiques o vinícoles quan vol visitar un territori.

     
    SOM ENOTURISTES
     
    ​Visitem cellers, tastem vins, anem a bars, mengem en restaurants, dormimen hotels,... i us els recomanem. De manera directa, sincera i sense intermediaris. De tot el que parlem ho fem amb criteri i en la majoria dels casos havent-los visitat abans. Si no hi hem pogut anar hem procurat documentar-nos de manera independent. 

     
    SOM COM TU

    ​Volem ser com tu. Per això oferim un missatge directe, clar, nítid i sense tecnicismes. Volem acostar el vi a tothom. El nostre lema és molt clar: “No diguis mai que no hi entens de vi ‘o t’agrada, o no t’agrada’. Salut i benvinguts.

     
    Si teniu cap crítica, elogi, suborn, queixa, si us plau, comenteu-ho aquí públicament o escriviu-nos al nostre correu electrònic info@enoturista.cat