• Enoturista-Judith-Cortina-David-Jobe
  • Qui som?

    • Judith Cortina

    • Periodista i sobretot molt tafanera. De gran, vaig descobrir com de divertit em resulta el món del vi, conèixer els seus escenaris i els seus protagonistes. Portava anys visitant cellers quan m’ho permetia la meva feina com a redactora a la delegació d'Informatius Tele 5 a Catalunya.
     Ara he decidit que ‘conèixer cellers’ serà una part important de la meva feina. Una altra és explicar-ho després. Perquè és injust que sàpigues exactament com és un viatge o un àpat en un restaurant abans d’anar-hi i hagis vist desenes de fotos,  però Mr. Google només tingui 2 línies sobre una experiència enoturística.
     Tranquils, que aquí podreu triar, remenar i escollir on anar. I què beure, és clar.

    • David Jobé

    • Periodista. Totes les generacions anteriors de la família han estat i són pagesos a Cal Llagardero (Olesa de Montserrat). Des de fa 20 anys faig enoturisme. A Catalunya, Espanya, França, Europa i els Estats Units. Els vins són com les persones: no n’hi ha de bones, ni dolentes. Quan els tastem és com si els entrevistéssim: què expliquen, d’on venen, perquè són així, amb què els podem tastar... Professionalment sempre he estat lligat a la ràdio, tot i que he col·laborat en premsa escrita. Del 2005 al 2019 vaig treballar a RAC1. Durant més de 10 anys a El món a RAC1, que vaig dirigir durant tres estius, i després tres anys com a l’editor de l’informatiu 14/15 de cap de setmana. 
   • 6 PARAULES PER DEFINIR-NOS

   • Il·lusió
    Proximitat
    Esforç
    Curiosos
    Família
    Somriure
   • TREBALLEM PLEGATS?


   • VOLS APARÈIXER A LA NOSTRA PÀGINA?

    Posa't en contacte amb nosaltres a info@enoturista.cat. Si ets un celler, restaurant, allotjament, botiga, bar de vins o un espai cultural relacionat amb el vi podem ajudar-te a comunicar què fas i traslladar-ho a un gran públic potencial interessat. Escriu-nos i et farem un pressupost a mida de les teves necessitats.

    SOM PERIODISTES

    Som experts a comunicar notícies, però no som enòlegs, ni sommeliers. Parlem del vi de manera oberta, adreçada a tots els públics, entenedora i sense tecnicismes. Donem valor a la pagesia, a l'elaboració, als negocis que cada família ha aixecat. I en parlem de manera franca i clara, de manera honesta i independent. 

    SOM PROFESSIONALS

    Volem que valoris la nostra feina, perquè és professional i t'ajuda a escollir què comprar o què fer en el teu temps lliure. Reivindiquem un periodisme fort, independent, transparent i creïble. Ens agrada ajudar en tots els projectes, però preferim ser nosaltres qui escollim per qui treballar gratuïtament en el nostre temps lliure. Els cellers, restuarants, bars de vins, botigues o espais d'interès que surten en aquesta pàgina és perquè han valorat la nostra feina. 

    SOM PAÍS 

    Prenem un compromís amb el territori i amb la seva gent. Escrivim amb respecte, objectivitat i rigorositat perquè creïem que fa falta una web que aglutini tot el país, anant tots els destins de bracet, fent pinya. Creiem que ha arribat l'hora d'anar tots a la una, perquè un enoturista no fa distincions quan vol visitar un territori.

    SOM ENOTURISTES
     
    ​Visitem cellers, tastem vins, anem a bars, mengem en restaurants, dormim en hotels,... i us els recomanem. De manera directa, sincera i sense intermediaris. De tot el que parlem ho fem amb criteri i en la majoria dels casos havent-los visitat abans. 

    SOM COM TU

    ​Volem ser com tu. Per això oferim un missatge directe, clar, nítid i sense tecnicismes. Volem acostar el vi a tothom. El nostre lema és molt clar: “No diguis mai que no hi entens de vi ‘o t’agrada, o no t’agrada’. Salut i benvinguts.
     
    Si voleu contactar, escriviu-nos al nostre correu electrònic info@enoturista.cat  

   • Què fem?

    • Enoturisme-Destinacions-D1

    • Fitxes de destinacions d'enoturisme

     Inclou un article periodístic
     Comentaris personalitzats
     Una galeria d'imatges
     Possibilitat d'inserir vídeos fets per nosaltres
     Informació pràctica de les visites
     Google Maps amb l'adreça
     Articles relacionats amb els vins del celler
     Telèfon, pàgina web i correu electrònic
    • Título de la imagen

    • Vídeos i emissions en directe

     Vídeos per promocionar el teu negoci
     Adaptats per totes les Xarxes Socials
     Anàlisi d'impacte dels vídeos
     Missatges adreçats al públic winelover
     Llarga experiència a fer directes
     Possibilitat de gravar actes/conferències
     Reporterisme i documentació
     IGTV Live amb entrevistes

    • Enoturisme-Judith-David-D1

    • Divulguem la cultura de vi

     Articles i reportatges periodístics
     Informes, anàlisi i infografies
     Entrevistes i directes a IGTV
     Vídeos de recomanacions de vi
     Vídeos per aprendre a tastar vins
     Vídeos promocionals de rutes i destinacions


   • HEM TREBALLAT AMB

    Mitjans de comunicació, administracions, cellers, restaurants, bars de vins, botigues de vins, hotels, cases rurals i Denominacions d'Origen...

    RAC1
    DIPUTACIÓ DE BARCELONA
    DO CATALUNYA
    DOQ PRIORAT
    FAMÍLIA TORRES
    CASTELL DEL REMEI
    ABADAL
    CELLER MASROIG
    HOSTAL SPORT PRIORAT
    CLOS FIGUERAS
    GRAMONA
   • FORMULARI DE CONTACTE