Experiències

VISITA A LA FOU

Descobreix l'ànima de LaFou
Tast de vins Terra Alta

Preu: 18,00€ per adult

Reservar

Visita LaFou de Batea, un celler urbà. La finca té un enorme passat vinícola, comercial i cultural. També hi havia hagut un antic moli d'oli. Descobreix els detalls que amaga la casa: capitells ancestrals, molins, antics dipòsits de fermentació,... El celler ha respectat la forma original de molts detalls, que es combinen amb un celler modern i tecnològic.

TAST

Dos dels tres vins del celler.

HORARI
 
De dimecres a dissabte, a les 11.30h. 

CONDICIONS

L'activitat es farà si s'arriba a un mínim de quatre persones. En cas contrari, el celler et contactarà per canviar la data.

Com arribar-hi?

Plaça Catalunya, 34 - 43786 Batea
Google Maps
Preu: 18,00€ per adult

Reservar

LaFou

Tasta vins al centre d'un poble medieval

Descobreix el celler LaFou, situat al centre de Batea, un impressionant poble medieval de la Terra Alta! Una visita d'enoturisme, amb tast de vins, cultura, història, maridatges i visites en famíliaLa visita a LaFou celler és una experiència molt recomanable pels amants de la varietat de raïm garnatxa, blanca o negra, la més identitària de la DO Terra Alta. Els vins del celler són una expressió del territori, amb identitat pròpia. 

  

Celler Terra Alta Terra Alta

Terra Alta

Paradís natural amb garnatxa blanca

La Terra Alta és la zona de vins més al sud de Catalunya. Fes una escapada d'enoturisme a la Terra Alta, amb paisatges rurals i vins singulars. Descobreix les millors experiències, d'ENOTURISTA. Abans de fer una visita enoturística a la Terra Alta, consulta els millors cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais d'interès. Mira la nostra selecció de millors vins de la DO Terra Alta.

Contacta

Comparteix aquesta experiència a les teves xarxes socials