Experiències

Tast de vins de garnatxa i visita al celler urbà de Batea

Descobreix l'ànima del celler LaFou
Tast de vins Terra Alta

Preu per adult: 22.00€.

Reservar

L'experiència Tast de vins de garnatxa i visita al celler urbà de Batea és una de les activitats del celler LaFou, situat a Batea, a la Terra Alta. És una activitat de tast de vins destacada, provada i recomanada per ENOTURISTA.

VISITA AL CELLER la fou

La visita comença descobrint la Casa Figueras, una casa senyorial del segle XVIII al centre del poble medieval de Batea, on està ubicat el celler. La finca té un enorme passat vinícola, comercial i cultural. També hi havia hagut un antic moli d'oli. Descobreix els detalls que amaga la casa: capitells ancestrals, molins, antics dipòsits de fermentació,... El celler ha respectat la forma original de molts detalls, que es combinen amb un celler modern i tecnològic. L'experiència segueix amb un tast de tres vins de garnatxa.

QUÈ INCLOU?

  • Benvinguda i presentació del celler.
  • Visita a la Casa Figueres
  • Tast de tres vins de garnatxa

Horaris

De dimecres a dissabte, a les 11:30h

RESERVA PRÈVIA

Imprescindible

Correu electrònic: visites@lafou.net

Telèfon: (+34) 689 211 408

Pàgina web de LaFou

Com arribar-hi?

Plaça Catalunya, 34 - 43786 Batea
Google Maps

 

TRANSPORT PÚBLIC

Amb tren, Rodalies Renfe R15 de Barcelona a Riba-Roja d'Ebre.

Des de Barcelona Sants fins a Faió-La Pobla de Massaluca, Móra La Nova o Ascó, 2:15 h. aprox. Des d'allà, en taxi uns 18 minuts a Batea.

Amb autobús de Barcelona a Gandesa (Hife), unes 3:10. Des d'allà, en taxi, uns 10 minuts a Batea.

TRANSPORT PRIVAT

Des de Barcelona, 2:15 h.

Des de Tarragona, 1:15 h. 

Des de Gandesa, uns 10 minuts

Es pot aparcar gratuïtament al carrer davant del celler.

Preu per adult: 22.00€.

Reservar

LaFou

Tasta garnatxes al centre d'un poble medieval

Visita al celler LaFou de Batea, amb visita, tastos de vins de garnatxa, maridatges i activitats d’enoturisme a la Terra AltaLaFou es troba al nucli del poble medieval de Batea. És un celler urbà ubicat en una casa senyorial del segle XVIII al centre d'un encantador poble medieval de la Terra Alta. La visita és màgica perquè el tast de vins es combina amb cultura, històriamaridatges i activitats per a tota la família. És una experiència molt recomanable pels amants de garnatxa, la varietat més identitària de la DO Terra Alta

  

Celler Terra Alta Terra Alta

Terra Alta

Paradís natural amb garnatxa blanca

La Terra Alta és la zona de vins més al sud de Catalunya. Fes una escapada d'enoturisme a la Terra Alta, amb paisatges rurals i vins singulars. Descobreix les millors experiències, d'ENOTURISTA. Abans de fer una visita enoturística a la Terra Alta, consulta els millors cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais d'interès. Mira la nostra selecció de millors vins de la DO Terra Alta.

Contacta

També et pot interessar
Comparteix aquesta experiència a les teves xarxes socials