LaFou

Tasta garnatxes al centre d'un poble medieval
Terra Alta
Experiències

Visita al celler LaFou de Batea, amb visita, tastos de vins de garnatxa, maridatges i activitats d’enoturisme a la Terra AltaLaFou es troba al nucli del poble medieval de Batea. És un celler urbà ubicat en una casa senyorial del segle XVIII al centre d'un encantador poble medieval de la Terra Alta. La visita és màgica perquè el tast de vins es combina amb cultura, històriamaridatges i activitats per a tota la família. És una experiència molt recomanable pels amants de garnatxa, la varietat més identitària de la DO Terra Alta

  

Experiències

TAST DE VINS DE GARNATXA I VISITA AL CELLER URBÀ DE BATEA
TAST DE VINS DE GARNATXA I VISITA AL CELLER URBÀ DE BATEA
Descobreix l'ànima del celler LaFou
Durada: 1:30 h.
Preu: 22.00€
Reserva
PASSEIG GUIAT PER BATEA, VISITA AL CELLER I TAST DE VINS
PASSEIG GUIAT PER BATEA, VISITA AL CELLER I TAST DE VINS
L'empremta del passat amb vins de LaFou
Durada: 2:30h.
Preu: 28.00€
Reserva
MISTERI EN FAMÍLIA I TAST DE VINS AL POBLE MEDIEVAL DE BATEA
MISTERI EN FAMÍLIA I TAST DE VINS AL POBLE MEDIEVAL DE BATEA
Joc de proves familiar amb tast de vins
Durada: 2:30h.
Preu: 18.00€
Reserva

Horaris

De dimecres a dissabte, de 10:00 a 14:00h.

Altres horaris, consultar al 689 211 408

RESERVA PRÈVIA

Imprescindible

Correu electrònic: visites@lafou.net

Telèfon: (+34) 689 211 408

Pàgina web de LaFou

Com arribar-hi?

Plaça Catalunya, 34 - 43786 Batea
Google Maps

 

TRANSPORT PÚBLIC

Amb tren, Rodalies Renfe R15 de Barcelona a Riba-Roja d'Ebre.

Des de Barcelona Sants fins a Faió-La Pobla de Massaluca, Móra La Nova o Ascó, 2:15 h. aprox. Des d'allà, en taxi uns 18 minuts a Batea.

Amb autobús de Barcelona a Gandesa (Hife), unes 3:10. Des d'allà, en taxi, uns 10 minuts a Batea.

TRANSPORT PRIVAT

Des de Barcelona, 2:15 h.

Des de Tarragona, 1:15 h. 

Des de Gandesa, uns 10 minuts

Es pot aparcar gratuïtament al carrer davant del celler.

RECOMANAT

Image

VISITA A BATEA

El celler LaFou es va fundar el 2007 a Batea, un enclavament històric, amb un passat medieval únic a la Terra Alta. El celler està al centre urbà, a la Casa Figueres, una casa senyorial del segle XVIII on   hi havia hagut un molí d'oli. La finca té un enorme passat vinícola, comercial i cultural que s'explica a les visites. Totes les experiències a LaFou combinen una passejada per la història i la cultura, amb les eines modernes per a fer vi.

  

ENOTURISME A LA TERRA ALTA

L'orígen del celler és una història d'amor del seu fundador, Ramon Roqueta Segalés, amb la varietat de raïm garnatxa. Durant la visita al celler t'expliquen que mentre Ramon Roqueta  (que procedeix d'una llarga tradició familiar vinculada al vi) estudiava enologia a França va quedar captivat pel caràcter únic de la garnatxa. Després de buscar molt, va decidir que el lloc idoni per establir el celler era la Terra Alta perquè va ser on va trobar la màxima expressió de la garnatxa. El resultat d'aquesta bonica història és que el raïm protagonista a LaFou és la Garnatxa. Blanca, negra o peluda és la varietat majoritària als quatre vins que s'elaboren al celler. 

Image

QUÈ FER A BATEA?

Un dels plats forts de LaFou és fer la visita en família. Amb l'experiència "Secrets de LaFou" descobriràs els encants del poble medieval de Batea mentre jugues a un joc de pistes per a totes les edats pels carrers de la vila. També tenen molt èxit els maridatges de proximitat que es poden tastar durant la coneguda com "Visita Gourmet". Aperitius que s'acostumen a fer al pati interior de la Casa Figueres, un dels espais amb més encant. Té una agradable i frondosa vegetació que li aporta molt frescor, especialment els mesos de calor. Totes les estances de la casa s'han restaurat de forma molt respectuosa amb la història i s'han decorat amb elegància

CELLER VISITABLE A LA TERRA ALTA

Una de les preguntes més habituals al celler és: Què és una fou? I la resposta es troba en un bonic quadre a l'entrada del celler. Una fou és un canal fluvial que s'ha obert pas entre cingles. És habitual trobar aquests canals a la Terra Alta, entre les moltes rieres i rierols que refresquen la terra. El nom del celler és un homenatge a l'orografia de la Terra Alta, fresca i sorrenca, i els seus vins.

Image

Terra Alta

Paradís natural amb garnatxa blanca
Terra Alta

La Terra Alta és la zona de vins més al sud de Catalunya. Fes una escapada d'enoturisme a la Terra Alta, amb paisatges rurals i vins singulars. Descobreix les millors experiències, d'ENOTURISTA. Abans de fer una visita enoturística a la Terra Alta, consulta els millors cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais d'interès. Mira la nostra selecció de millors vins de la DO Terra Alta.

Articles relacionats

També et pot interessar

Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials