Experiències

EXPERIÈNCIA ENTRE VINYES

Descobreix les fous de la Terra Alta
Vinyes i natura Terra Alta

Preu: 35,00€ per adult

Reservar

Vols saber per què el celler es diu LaFou? A la Terra Alta és habitual trobar rieres i rierols que han anat fent canals d'aigua entre cingles. S'anomenen fous. El nom del celler és un homenatge a l'orografia de la comarca i la frescor dels seus vins. Endinsa't en una visita que et descobrirà la riquesa natural dels paisatges de la comarca, recorrent les vinyes on neixen les garnatxes i altres varietats que donen els vins al celler LaFou. Acabaràs la visita amb un passeig per la Casa Figueres, la seu del celler, on es combina la tradició amb la modernitat d'un celler tecnològic.

TAST

Un dels vins del celler a les vinyes i els altres dos a la Casa Figueres, originària del segle XVIII.

HORARIS:

Se’n programaran diversos durant l’any. Consultar dates.

CONDICIONS
 
L'activitat s’efectuarà si s’arriba al mínim de quatre persones. En cas que contrari, el celler et contactarà per canviar la data.

Com arribar-hi?

Plaça Catalunya, 34 - 43786 Batea
Google Maps
Preu: 35,00€ per adult

Reservar

LaFou

Tasta vins al centre d'un poble medieval

Descobreix el celler LaFou, situat al centre de Batea, un impressionant poble medieval de la Terra Alta! Una visita d'enoturisme, amb tast de vins, cultura, història, maridatges i visites en famíliaLa visita a LaFou celler és una experiència molt recomanable pels amants de la varietat de raïm garnatxa, blanca o negra, la més identitària de la DO Terra Alta. Els vins del celler són una expressió del territori, amb identitat pròpia. 

  

Celler Terra Alta Terra Alta

Terra Alta

Paradís natural amb garnatxa blanca

La Terra Alta és la zona de vins més al sud de Catalunya. Fes una escapada d'enoturisme a la Terra Alta, amb paisatges rurals i vins singulars. Descobreix les millors experiències, d'ENOTURISTA. Abans de fer una visita enoturística a la Terra Alta, consulta els millors cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais d'interès. Mira la nostra selecció de millors vins de la DO Terra Alta.

Contacta

Comparteix aquesta experiència a les teves xarxes socials