Experiències

SECRETS DE LA FOU

Activitat familiar molt divertida!
Família i menuts Terra Alta

Preu: 18,00€ per adult

Reservar

L'experiència per descobrir LaFou i els encants medievals de Batea amb tota la família. El celler us proposa fer un joc divertit per desvelar un misteri. És una espècie de gimcana, que us portarà a recórrer els carrers de la Vila Closa buscant les pistes amagades, mentre feu un viatge en el temps per ajudar al celler a recuperar un tresor perdut. Una activitat adequada per a totes les edats, on els menuts i els més grans han de combinar la seva destresa seguint les pistes per resoldre un gran misteri. L'experiència acaba amb una visita al celler, que arrodeneix el joc per la història, la cultura i el patrimoni que hauràs fet per Batea.

HORARI

Un dissabte al mes. Consulteu horaris.

PREU PER A NENS

10€ per cadascun

CONDICIONS

Sota disponibilitat i amb reserva prèvia. 

Com arribar-hi?

Plaça Catalunya, 34 - 43786 Batea
Google Maps
Preu: 18,00€ per adult

Reservar

LaFou

Tasta vins al centre d'un poble medieval

Descobreix el celler LaFou, situat al centre de Batea, un impressionant poble medieval de la Terra Alta! Una visita d'enoturisme, amb tast de vins, cultura, història, maridatges i visites en famíliaLa visita a LaFou celler és una experiència molt recomanable pels amants de la varietat de raïm garnatxa, blanca o negra, la més identitària de la DO Terra Alta. Els vins del celler són una expressió del territori, amb identitat pròpia. 

  

Celler Terra Alta Terra Alta

Terra Alta

Paradís natural amb garnatxa blanca

La Terra Alta és la zona de vins més al sud de Catalunya. Fes una escapada d'enoturisme a la Terra Alta, amb paisatges rurals i vins singulars. Descobreix les millors experiències, d'ENOTURISTA. Abans de fer una visita enoturística a la Terra Alta, consulta els millors cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais d'interès. Mira la nostra selecció de millors vins de la DO Terra Alta.

Contacta

Comparteix aquesta experiència a les teves xarxes socials