Experiències

VISITA GOURMET

Tast de vins i productes típics
Tast i maridatge Terra Alta

Preu: 28,00€ per adult

Reservar

La visita pels amants de la gastronomia! Tasta els tres vins de LaFou celler amb un maridatge harmonitzat amb aliments de proximitat, especialment escollits pels seus vins. A banda de la visita al celler, la Casa Figueres i les modernes instal·lacions on s'elabora el vi, podràs fer un tast de delicioses tapes de quilòmetre zero, amb un sommelier que t'anirà guiant amb els secrets dels vins i dels aliments. Una visita d'allò més agradable (que segurament calmarà la teva gana per fer un àpat).

TAST

Els tres vins del celler amb un maridatge expressament per a cadascun dels vins. Aliments de quilòmetre zero.

HORARI
 
De dimecres a dissabte, a les 11.30h. 

CONDICIONS

L'activitat es farà si s'arriba a un mínim de quatre persones. En cas contrari, el celler et contactarà per canviar la data.

Com arribar-hi?

Plaça Catalunya, 34 - 43786 Batea
Google Maps
Preu: 28,00€ per adult

Reservar

LaFou

Tasta vins al centre d'un poble medieval

Descobreix el celler LaFou, situat al centre de Batea, un impressionant poble medieval de la Terra Alta! Una visita d'enoturisme, amb tast de vins, cultura, història, maridatges i visites en famíliaLa visita a LaFou celler és una experiència molt recomanable pels amants de la varietat de raïm garnatxa, blanca o negra, la més identitària de la DO Terra Alta. Els vins del celler són una expressió del territori, amb identitat pròpia. 

  

Celler Terra Alta Terra Alta

Terra Alta

Paradís natural amb garnatxa blanca

La Terra Alta és la zona de vins més al sud de Catalunya. Fes una escapada d'enoturisme a la Terra Alta, amb paisatges rurals i vins singulars. Descobreix les millors experiències, d'ENOTURISTA. Abans de fer una visita enoturística a la Terra Alta, consulta els millors cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais d'interès. Mira la nostra selecció de millors vins de la DO Terra Alta.

Contacta

Comparteix aquesta experiència a les teves xarxes socials