Experiències

Passeig guiat per Batea, visita al celler i tast de vins

L'empremta del passat amb vins de LaFou
Cultura i història Terra Alta

Preu: 28,00€ per adult

Reservar

L'experiència "Passeig guiat per Batea, visita al celler i tast de vins" és una de les activitats del celler LaFou, a la Terra Alta. És una activitat de cultura i història destacada i recomanada per ENOTURISTA.

VISITA AL CELLER LAFOU

Descobreix l'autenticitat de l'antiga vila medieval de Batea en una visita combinada al celler LaFou. Veuràs la resta de l'antiga muralla, els elements medievals que es combinen amb les cases antigues, els balcons, passos de cavallers, àngels misteriosos, que s'amaguen a l'antiga vila closa. Culmina l'experiència amb una visita a la Casa Figueres, seu del celler LaFou que data del segle XVIII, on es conserva amb molt bon gust el passat esplendorós d'una casa on s'elaborava vi i oli. Acaba amb un tast de dos vins del celler.

QUÈ INCLOU?

  • Passeig guiat per la vila medieval de Batea
  • Descoberta de la Casa Figueres, seu del celler del segle XVIII
  • Tast de dos vins

Horaris

De dimecres, a dissabte, a les 11:00h.

RESERVA PRÈVIA

Imprescindible

Correu electrònic: visites@lafou.net

Telèfon: (+34) 689 211 408

Pàgina web de LaFou

 

Com arribar-hi?

Plaça Catalunya, 34 - 43786 Batea
Google Maps

 

TRANSPORT PÚBLIC

Amb tren, Rodalies Renfe R15 de Barcelona a Riba-Roja d'Ebre.

Des de Barcelona Sants fins a Faió-La Pobla de Massaluca, Móra La Nova o Ascó, 2:15 h. aprox. Des d'allà, en taxi uns 18 minuts a Batea.

Amb autobús de Barcelona a Gandesa (Hife), unes 3:10. Des d'allà, en taxi, uns 10 minuts a Batea.

TRANSPORT PRIVAT

Des de Barcelona, 2:15 h.

Des de Tarragona, 1:15 h. 

Des de Gandesa, uns 10 minuts

Es pot aparcar gratuïtament al carrer davant del celler.

Preu: 28,00€ per adult

Reservar

LaFou

Tasta garnatxes al centre d'un poble medieval

Visita al celler LaFou de Batea, amb visita, tastos de vins de garnatxa, maridatges i activitats d’enoturisme a la Terra AltaLaFou es troba al nucli del poble medieval de Batea. És un celler urbà ubicat en una casa senyorial del segle XVIII al centre d'un encantador poble medieval de la Terra Alta. La visita és màgica perquè el tast de vins es combina amb cultura, històriamaridatges i activitats per a tota la família. És una experiència molt recomanable pels amants de garnatxa, la varietat més identitària de la DO Terra Alta

  

Celler Terra Alta Terra Alta

Terra Alta

Paradís natural amb garnatxa blanca

La Terra Alta és la zona de vins més al sud de Catalunya. Fes una escapada d'enoturisme a la Terra Alta, amb paisatges rurals i vins singulars. Descobreix les millors experiències, d'ENOTURISTA. Abans de fer una visita enoturística a la Terra Alta, consulta els millors cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais d'interès. Mira la nostra selecció de millors vins de la DO Terra Alta.

Contacta

També et pot interessar
Comparteix aquesta experiència a les teves xarxes socials