Millors cellers per visitar i dormir a Catalunya

22 Febrer 2024
Millors cellers per visitar i dormir a Catalunya

Descobreix els millors cellers amb allotjament, que pots visitar i quedar-t’hi a dormir, gaudir d’un tast de vins i gastronomia en una escapada única. La selecció d'ENOTURISTA inclou hotels amb encant, cases rurals, apartaments, i allotjaments singulars. 

CELLERS ON QUEDAR-TE A DORMIR

A Catalunya hi ha alguns (pocs) cellers que també tenen allotjament propi. És una opció ideal pels que busquen un pack combinat de visita al celler, amb tast de vins, i opció de quedar-te a dormir. Si el que busques és literalment dormir entre vinyes et recomanem que llegeixis aquest article. També hem preparat una selecció d'allotjaments amb encant a les principals zones vinícoles, que no tenen perquè estar dins del celler, ni envoltats de natura, però tenen un encant increïble. Si vols, també pots consultar tots els allotjaments d'enoturisme recomanats. Recorda que a ENOTURISTA només trobaràs recomanacions de llocs on hem estat i seleccionem perquè ens han encantat.

celler i hotel amb encant

Image

CASA GRAN 1771

Què? Un preciós hotel boutique a una masia del segle XIV rehabilitada a un Penedès força desconegut.

On? Casa Gran 1771 és el Boutique Winery Hotel de 5 estrelles del celler MontRubí, situat en una masia del s.XIV de l'Avellà.  L'hotel es combina amb el wine bar i el restaurant MontRubí, un xalet històric amb terrassa, jardí, piscina entre vinyes, salons amb xemeneia i un petit gimnàs. És un hotel adults only.

Per què? És un lloc únic, elegant, comfortable i tranquil. El celler està ubicat en un xalet modernista amb terrassa i piscina envoltat per vinyes, que sempre deixa bocabadats els visitants. El complex està a l’Avellà, que és un poblet encantador i tranquil a l'Alt Penedès, on t’assegures una desconnexió rural

Preu? Els preus de les habitacions van des dels 180 als 330 € per nit, en funció del tamany, el balcó, les vistes i els patis privats.

Com fer la reserva? Per correu electrònic a visitas@montrubi.com o per telèfon al 93 606 56 96.

 

hotels on fer enoturisme

Image

VILOSELL WINE HOTEL

Què? Un petit i pintoresc hotel amb encant al centre del poble d'El Vilosell, lligat als vins de Tomàs Cusiné.

On? El Vilosell Wine Hotel és un allotjament rural al poble d'El Vilosell, a Les Garrigues (Lleida). L'hotel amb encant pertany al celler Tomàs Cusiné i està al costat del celler. Té cinc habitacions (dobles o triples) equipades amb calefaccióaire condicionattelevisorwifi, i bany complet.  La sala d’estar té llar de foc amb llenya.

Per què? És un bon punt de partida per conéixer les Terres de Lleida. És un petit hotel molt acollidor i tranquil. Al menjador, trobareu una selecció de vins del celler.  Hi ha un jardí molt tranquil i agradable i una sala amb taula per jugar a tennis taula. Els hostes estan convidats a una visita guiada al celler Tomàs Cusiné i a tastar els vins que s’hi elaboren. El Vilosell és un poble encantador envoltat amb el paisatge únic de les Terres de Lleida

Preu? Des de 83€ per habitació i nit. Si reserves per dues nits, fan un 5% de descompte.

Com fer la reserva? Per telèfon al 973 176 029 – 608 795 659 o a través de la pàgina de reserves del Vilosell Wine Hotel 

 

cap de setmana amb vins

Image

CASA PIÑOL

Què? Còmodes apartaments rurals al centre de Batea, un dels municipis amb més encant de la Terra Alta.

On? Casa Piñol és la casa rural amb apartaments del celler Piñol, situada a Batea, a pocs metres del celler. És un edifici antic, perfectament restaurat, al centre del poble. Són quatre apartaments rurals amb capacitat per a 3 o 4 persones. Tots tenen cuina, menjador, sala d'estar amb televisió, connexió amb wifi gratuït, aire condicionat, calefacció i bany amb dutxa. 

Per què? És un bon punt de partida per descobrir la Terra Alta, un paradís rural on hi ha cellers molt autèntics. D’aquest allotjament, destaca el tracte familiar i l’ampolla de vi de benvinguda. També s’obsequia els hostes amb una visita guiada al celler i un tast de vins comentat pel mateix enòleg i elaborador dels vins.

Preu? Des de 115€ la nit per l’apartament complet. El superior (el Portal) es reserva per dos nits i costa 260€.

Com fer la reserva? Per correu electrònic a info@casapinol.com o per telèfon al 977 43 05 05 o 616 68 71 25. Aquí tens l'enllaç a la web

 

PACK IDEAL D'ENOTURISME

Image

CLOS FIGUERAS BED & BREAKFAST

Què? Un petit Bed&Breakfast amb encant al cor del Priorat on tastar vins de prestigi internacional

On? El Bed & Breakfast del celler Clos Figueras, a Gratallops, al Priorat. Les habitacions són petites, comfortables, i amb vistes al jardí del celler. Ubicat just a sobre del restaurant Les Figueres on serveixen productes de proximitat i ecològics.

Per què? La família Cannan, que són els propietaris, van ser dels primers a situar els vins del Priorat al mapa internacional, després de l'arribada de René Barbier i Álvaro Palacios a la comarca, gràcies a les vinyes conservades pels viticultors i viticultores. Descobreix la història en una visita amb tast de vins al celler.

Preu? Des de 138€ la nit per a dues persones. El preu inclou esmorzar al Restaurant Les Figueres i la visita al celler Clos Figueras.

Com fer la reserva? Per correu electrònic a enoturisme@closfigueras.com o per telèfon  977 262 373. Aquí tens l'enllaç a la web

 

cases rurals entre vinyes

Image

LA MASIA DE RENDÉ MASDÉU

Què? Una casa pairal rehabilitada a la Conca de Barberà, per gaudir d'aquesta zona vitivinícola que s'està prestigiant.

On? La masia de Rendé Masdéu és un lloc encantador, a tocar del celler Rendé Masdéu, on reconnectar amb la vida rural a l'Espluga de Francolí. Al costat també hi ha el restaurant ForEvents.

Per què?  És una casa amb capacitat per a sis persones amb molta història: dona al Molí de Poca, un espai originari del segle XII on hi havia una fassina. Les estances són molt acollidores. Una masia ben restaurada, amb parets de pedra i vistes al jardí i al riu. Té connexió a internet via wi-fi.

Preu? Des de 165€ per nit per 4 persones. Es pot demanar l'esmorzar, que són 9€ adiccionals. El lloguer de la masia inclou una visita al celler Rendé Masdéu amb tast de tres vins

Com fer la reserva? Per correu electrònic a celler@rendemasdeu.cat o per telèfon al 977 871 361 o 609 245 772. I aquí tens l'enllaç a la web

 

tast de vins i dormir

Image

CASA RURAL CINC SONS

Què? Una casa rural inspirada en les obres d'art del projecte La Vinya dels Artistes del celler Mas Blanch i Jové i juga amb la fusta, el ferro i els vidres per crear espais únics. 

On? Cinc Sons és la casa rural del celler Mas Blanch i Jové a La Pobla de Cérvoles, a Les Garrigues (Lleida). Són cinc habitacions amb capacitat per 10 persones.

Per què? És una casa moderna i comfortable que ha estat recentment reformada per l’arquitecte Raúl Sánchez. És un bon lloc per quedar-se i descobrir les Garrigues, una comarca indòmita, salvatge i molt autèntica a Lleida. La família propietària és molt acollidora. 

Preu? La casa es lloga completa per 300 € / nit. Un mínim de dues nits. Els hostes estan convidats a una visita amb tast de vins al celler.

Com fer la reserva? Per telèfon al 627 559 830 o 973 050 018 o per correu a sara@masblanchijove.com. Aquí tens l'enllaç a la seva web