Mas Blanch i Jové

Visita la Vinya dels Artistes
Lleida
Experiències

Visita a Mas Blanch i Jové, celler a La Pobla de Cérvoles, amb tast de vins, la Vinya dels Artistes, casa rural i activitats d’enoturisme a Lleida. Tenen "La Vinya dels Artistes": una quinzena d'obres d'art de reconeguts artistes escampades entre vinyes i oliveres. L'inspirador de la idea va ser l'artista Josep Guinovart, amic de la família, que va dissenyar l'edifici que acull el celler. Visitar-los a la Pobla de Cérvoles,Les Garrigues, és una bona opció per fer enoturisme a Lleida. Fan tastos de vins i també suculents esmorzars amb productes de proximitat. 


 

Experiències

TAST DE VINS DE LES TINES I LES BOTES I VISITA AL CELLER
TAST DE VINS DE LES TINES I LES BOTES I VISITA AL CELLER
Descobreix els secrets de Mas Blanch i Jové
Durada: 2:00h.
Preu: 24.00 €
Reserva
ESMORZAR DE PAGÈS AMB TAST DE 4 VINS I VISITA AL CELLER
ESMORZAR DE PAGÈS AMB TAST DE 4 VINS I VISITA AL CELLER
Àpat amb productes de proximitat
Durada: 1:30h.
Preu: 27.00 €
Reserva
PÍCNIC A LES VINYES ENTRE OBRES D'ART I VISITA AL CELLER
PÍCNIC A LES VINYES ENTRE OBRES D'ART I VISITA AL CELLER
Dinar de pagès a La Vinya dels Artistes
Durada: 2:00h.
Preu: 31.00 €
Reserva

Horaris

Dissabtes i diumenges de 10:00h a 14:00h. També obren alguns festius

De dilluns a divendres fan visites amb reserva prèvia.

IDIOMES

Català: dissabtes i diumenges a les 10h i 12h

Castellà: dissabtes i diumenges a les 11h

Anglès : amb reserva prèvia

RESERVA PRÈVIA

 

Com arribar-hi?

Polígon 9, Parcel·la 129, Paratge Llinar - 25471 La Pobla de Cérvoles
Google Maps

 

TRANSPORT PÚBLIC

De Barcelona a Lleida, amb tren.

Estació de Sants AVE - Estació de Lleida.

Des de Lleida, connexió amb autobús ALSA fins a La Pobla de Cérvoles.

TRANSPORT PRIVAT

Des de Barcelona, 1:35 h.   

Des de Lleida, uns 40 minuts.

Des de Tarragona, uns 55 minuts.

 

RECOMANAT

Image

VISITA A MAS BLANCH I JOVÉ

La vida a pagès es fa art a Mas Blanch i Jové. La família va apostar per envoltar les 25 hectàrees de vinya d'obres d'art, que s'escampen en plena natura. És el projecte de 'La Vinya dels Artistes', amb una quinzena d'obres de grans artistes, com Joan Brossa, Carles Santos, i sobretot Josep Guinovart, amic personal de la família i inspirador de la idea, que s'amplia cada any amb noves peces. Hi ha exposades obres de Josep Guinovart ('L'Orgue de Camp i Porta al camp), Cap de bou de Joan Brossa, la Donga d'Evru, La finestra de Papillon de Gregorio Iglesias o la Sarganeta de Carles Santos, una barca situada sobre una olivera, entre moltes altres. 'La vinya dels artistes' resumeix la dignitat de treballar la terra: paisatge, ecologisme i família, que és el projecte vital de la família Jové-Balasch.

ENOTURISME A LLEIDA

Pasejar per 'La Vinya dels Artistes' és una ruta ideal per reconnectar amb la vida rural. El recorregut és senzill i les obres d'art estan ben identificades. Tenen una aplicació de mòbil que va guiant el visitant per descobrir les diferents obres. Al final del passeig hi ha una àrea infantil i un celler ple d'obres d'art.  És un dels cellers més recomanats per viatjar amb nens de la Ruta del Vi de Lleida. 

Image

LA VINYA DELS ARTISTES

Les vinyes de Mas Blanch i Jové estan situades a 700 metres d'altura i elabora vins ecològics i de muntanya. El celler s'alimenta amb 110 plaques solars i 48 bateries. Tenen la gamma Troballa i Saó, que és la paraula que feien servir els avantpassats de la família per definir que la terra estava prenyada de vida, que tenia energia

TURISME A LES GARRIGUES

En aquest celler són molt recomanables les visites que inclouen un esmorzar al celler o un pícnic a la vinya entre obres d'art. Combinen productes de qualitat i de quilòmetre zero amb els seus vins i olis artesanals provinents del seu molí: el Molí del Set. A la vora del celler disposen d'una casa rural: Cinc Sons. L'allotjament juga amb la fusta, el ferro i els vidres per crear espais únics a La Pobla de Cérvoles. Disposa de cinc habitacions i té capacitat per a 10 persones.  

Image

CELLER AMB CASA RURAL

El projecte de la família Jové-Balasch va començar el 2006 fruit de generacions de pagesos apassionats. Una de les característiques més especials d'aquest celler icònic és la passió pel vi, la terra i l'art. Són coherents amb la seva idea d'honrar la vida dels padrins, amb la reconstrucció de parets de pedra seca, restauració de camins i apostar per una viticultura sense químics. Són uns enamorats de Les Garrigues, una comarca indòmita, salvatge i autèntica a Lleida

 

Lleida

Vins d'interior, de les valls fins als cims
Lleida

Lleida és la zona de vins més canviant de Catalunya. Fes una escapada d'enoturisme a Lleida, des del Pallars, la plana del Segre a les Garrigues. Descobreix les millors experiències, d'ENOTURISTA. Abans de fer una visita enoturística a Lleida, consulta els millors cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais d'interès cultural. Mira la nostra selecció de millors vins de la DO Costers del Segre.

Articles relacionats

També et pot interessar

Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials