Casa Gran 1771 de MontRubí

Hotel-Boutique de 5 estrelles de MontRubí
Penedès
Experiències

Visita a Casa Gran 1771, l’hotel rural de cinc estrelles del celler MontRubí de l’Avellà, un lloc ideal per fer enoturisme al PenedèsCasa Gran 1771 és un Boutique Winery Hotel, situat en una masia del s.XIV de l'Avellà, rehabilitada el 2021, conservant arcades de pedra, sostres amb bigues de fusta i una premsa de vi. L'allotjament està en una zona muntanyosa de l'Alt Penedès, un espai natural, on fer relax i desconnexió. L'hotel es combina amb el wine bar i el restaurant MontRubí, un xalet històric amb terrassa, jardí, piscina entre vinyes, salons amb xemeneia i un petit gimnàs. És un hotel adults only.

Horaris

Casa Gran 1771 obre tots els dies de la setmana.

L'Hotel Boutique està obert els 365 dies de l'any. 

WINE BAR

Tots els dies de la setmana, d'11:00 a 20:00h.

RESTAURANT

Tots els dies de la setmana, de 12:30 a 15:30h

i de 20:00 a 23:00h.

CELLER

Tots els dies de la setmana, de 12:00 a 13:30h. 

IDIOMES

Català, castellà i anglès.

RESERVA PRÈVIA

Les experiències de Montrubí s'han de reservar prèviament.

Per telèfon al (+34) 93 606 56 96.

Per correu electrònic a visitas@montrubi.com.

 

Com arribar-hi?

L'Avellà - 08736 Font-Rubí
Google Maps

 

TRANSPORT PÚBLIC

Com fer enoturisme en transport públic al Penedès?

Amb trenLínia 4 de Rodalies RENFE (Manresa - Sant Vicenç de Calders)

Des de Barcelona Sants - Plaça Catalunya a Vilafranca del Penedès.

Des d'allà es pot arribar al celler en taxi o en autobús (Vilafranca-Font-Rubí).

TRANSPORT PRIVAT

Des de Barcelona, 1h. 10 minuts.

Des de Vilafranca del Penedès, uns 25 minuts.

Des de Sitges, uns 45 minuts.

Aparcament gratuït davant de MontRubí, amb capacitat per a més de 100 vehicles.

El celler MontRubí disposa d'Heliport.

Hi ha carregadors per a vehicles elèctrics/híbrids endollables.

 

RECOMANAT

Image

CASA GRAN 1771

Els serveis i els detalls són els d'un hotel de 5 estrelles, dels pocs que hi ha al Penedès. Casa Gran 1771 disposa de 10 comfortables habitacions, diferents i irrepetibles, on s'hi conserva la pedra, la fusta i el comfort. Hi ha opcions de balcó, amb vistes a les vinyes, i amb patis privats. En algunes hi ha una banyeres elegants. Els llits són de cotó de percal de 500 fils. Els amants del vi agraireu un minibar amb nevera assortida, amb vins i copes. 

HOTELS DEL PENEDÈS

Els clients de Casa Gran 1771 podreu gaudir també del xalet de MontRubí, un edifici de patrimoni històric on hi ha el wine bar amb terrassa, el restaurant i l’acollidor saló de fusta. A més, durant l'estada tindreu accés exclusiu a la piscina, envoltada de vinyes, als salons amb xemeneia, i al petit gimnàs. Totes les reserves inclouen un esmorzar al restaurant MontRubí, i una visita gratuïta al celler MontRubí, a les 12:00h. o a les 19:00h.

Image

DORMIR A L'ALT PENEDÈS

La finca té 100 hectàrees, de les quals, 40 estan plantades de vinya certificada en ecològic, en 35 parcel·les diferents, abrigades per boscos mediterranis, pins i oliveres. Un patrimoni natural excepcional que rubrica amb l'enclavament de l'antiga ermita de Sant Andreu de l'Avellà, amb una balconada preciosa a la finca. MontRubí ofereix molt més que una proposta d'enogastronomia de primer ordre. És una forma de vida autèntica, antiga, rural, que segurament està en vies d'extinció.  

Penedès

Terra de vins i bressol d'escumosos
Penedès

Tens ganes de fer enoturisme al Penedès? És una zona vinícola, on gaudir dels atractius del turisme. Consulta les recomanacions d'ENOTURISTA per preparar una escapada d'enoturisme al Penedès. Revisa les millors experiències. Abans de fer una visita enoturística al Penedès, mira els cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais culturals que et recomanem.

Articles relacionats

També et pot interessar

Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials