Rendé Masdéu

El celler que va renèixer de la riuada
Conca de Barberà
Experiències

Rendé Masdéu és un celler de l'Espluga de Francolí, a la Conca de Barberà, que ofereix visites d'enoturisme, una masia on descansar, al costat d'un restaurantRendé Masdéu és el celler que va quedar arrasat després d'una riuada del Francolí el 2019. La superació familiar i la solidaritat els van ajudar a reconstruir un nou celler, a pocs metres de l'anterior, on es recorda la tragèdia i es mostra amb orgull el camí cap al futur. Durant la visita podreu descobrir les restes de la riuada, les imatges de la recuperació de les ampolles de vi de fang, mentre visiteu l'antic Molí de Poca, datat del segle XII i descobriu com el celler elabora vins i escumosos de llarga criança.

 

Horaris

De dimarts a dissabte, de 10:00 a 13:30h. i de 16:30 a 19:30h.

Diumenges de 10:00 a 14:00h.

Dilluns tancat.

RESERVA PRÈVIA

Per correu electrònicceller@rendemasdeu.cat

Per telèfon al 977 871 361 o 609 245 772

Preus

A partir de 10 € per adult visita al celler amb tast de quatre vins, fins a l'experiència gourmand, que inclou visita més dinar al restaurant ForEvents del costat del celler, dissabtes, diumenges o festius per 40€ per adult.  

Com arribar-hi?

Carretera Nacional 240 Km 39,5 - 43440 L’Espluga de Francolí
Google Maps

Conca de Barberà

Montblanc, Trepat i vins de monestirs
Conca de Barberà

La Conca de Barberà és una important zona vinícola de Tarragona. Fes una escapada d'enoturisme a la Conca de Barberà, on tastar la varietat Trepat en vins caves. Descobreix les millors experiències, d'ENOTURISTA. Abans de fer una visita enoturística a la Conca, consulta els millors cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais d'interès cultural. Mira la nostra selecció de millors vins de la DO Conca de Barberà.

Articles relacionats

També et pot interessar

Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials