Rendé Masdéu

El celler que va renèixer de la riuada
Conca de Barberà
Experiències

Rendé Masdéu és un celler de l'Espluga de Francolí, a la Conca de Barberà, que ofereix visites d'enoturisme, una masia on descansar, al costat d'un restaurantRendé Masdéu és el celler que va quedar arrasat després d'una riuada del Francolí el 2019. La superació familiar i la solidaritat els van ajudar a reconstruir un nou celler, a pocs metres de l'anterior, on es recorda la tragèdia i es mostra amb orgull el camí cap al futur. Durant la visita podreu descobrir les restes de la riuada, les imatges de la recuperació de les ampolles de vi de fang, mentre visiteu l'antic Molí de Poca, datat del segle XII i descobriu com el celler elabora vins i escumosos de llarga criança.

 

Experiències

VISITA AL CELLER
VISITA AL CELLER
Descobreix la història de Rendé Masdéu
Durada: 1:30 h.
Preu: 10.00 €
Reserva
VISITA GOURMAND
VISITA GOURMAND
Visita i dinar al restaurant ForEvents
Durada: 3:00 h.
Preu: 0.00 €
Reserva
VISITA MARIDATGE
VISITA MARIDATGE
Assaboreix la història de Rendé Masdéu
Durada: 2:00 h.
Preu: 25.00 €
Reserva

Horaris

De dimarts a dissabte, de 10:00 a 13:30h. i de 16:30 a 19:30h.

Diumenges de 10:00 a 14:00h.

Dilluns tancat.

RESERVA PRÈVIA

Per correu electrònicceller@rendemasdeu.cat

Per telèfon al 977 871 361 o 609 245 772

Preus

A partir de 10 € per adult visita al celler amb tast de quatre vins, fins a l'experiència gourmand, que inclou visita més dinar al restaurant ForEvents del costat del celler, dissabtes, diumenges o festius per 40€ per adult.  

Com arribar-hi?

Carretera Nacional 240 Km 39,5 - 43440 L’Espluga de Francolí
Google Maps

RECOMANAT

Image

UN MUSEU DE LA MEMÒRIA

L'experiència més estremidora de Rendé Masdéu és recuperar el vídeo sobre la tragèdia del Francolí que es va endur tot el celler. Del drama, la família va obtenir amor, solidaritat i empenta per aixecar novament el projecte. Les tines abonyegades i el vi de fang són un testimoni preciós.

 

UNA CAVA DE LLARGA CRIANÇA

Una de les sorpreses us espera sota terra. Sota el celler hi ha una preciosa cava de pedra, on reposen escumosos de llarga criança, amb àmfores i bótes de roure on també envelleixen els seus vins. És un espai màgic, on descobrir el silenci de les caves.

Image

TAST DE VINS 100% CONCA 

La visita culmina amb un tast de quatre a sis vins, elaborats al celler pel Jordi, la Mariona i els seus fills. És un tast emocionant, on gaudir dels seus productes artesans. Podeu optar per un tast amb maridatge amb sis platets de productes de proximitat.

 

MASIA RESTAURADA PER DESCANSAR

Al costat del celler hi ha la masia de Rendé Masdéu, una casa rural completament restaurada, que el celler posa a disposició per llogar. La masia de Rendé Masdéu és una casa pairal, amb cuina, menjador i habitacions que dóna al jardí del celler i al Molí de Poca, un espai originari del segle XII on hi havia una fassina.

Image

VISITA AMB DINAR INCLÓS AL RESTAURANT

Al costat del celler i de la masia de Rendé Masdéu hi ha el restaurant ForEvents. Una de les experiències és un paquet combinat de visita i dinar, que varia en funció dels dies de la setmana (vegeu EXPERIÈNCIES). Disposen de menú, carta i s'hi fan esdeveniments

 

Conca de Barberà

Montblanc, Trepat i vins de monestirs
Conca de Barberà

La Conca de Barberà és una important zona vinícola de Tarragona. Fes una escapada d'enoturisme a la Conca de Barberà, on tastar la varietat Trepat en vins caves. Descobreix les millors experiències, d'ENOTURISTA. Abans de fer una visita enoturística a la Conca, consulta els millors cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais d'interès cultural. Mira la nostra selecció de millors vins de la DO Conca de Barberà.

VISITES


Articles relacionats

També et pot interessar

Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials