Castell del Remei

Restaurant amb vistes al Castell del Remei
Lleida
Experiències

Visita al restaurant Castell del Remei, amb menú, carta de gastronomia tradicional i carta de vins del celler, on fer activitats d’enoturisme a Lleida.

RESTAURANT CASTELL DEL REMEI

El restaurant del celler Castell del Remei és un espai gastronòmic per tastar plats tradicionals de Lleida amb els vins del grup cellerer Tomàs Cusiné. El restaurant està al costat del Castell del Remei, un impressionant château pròxim a Penelles, a Lleida. Té una carta amb productes de proximitat, cuina de la terra i tots els vins dels cellers del grup Tomàs Cusiné. Els dies laborables (obre tots els dies excepte dimarts) ofereix menú. El restaurant del Castell del Remei obre per a esmorzars de forquilla. És ideal per acollir banquets, dinars familiars, i celebracions privades.

Horaris

Dilluns: 10:00 - 18:00 h.
Dimarts: Tancat
Dimecres: 10:00 - 18:00 h.
Dijous: 10:00 - 18:00 h.
Divendres: 10:00 - 18:00 h.
Dissabte: 10:00 - 18:00 h.
Diumenge: 10:00 - 18:00 h.

RESERVA PRÈVIA

Correu: restaurant@castelldelremei.com

Telèfon: (+34) 973 718 165

Com arribar-hi?

Finca Castell del Remei - 25333 Penelles
Google Maps

 

TRANSPORT PÚBLIC

Des de Barcelona, tren a Lleida. Renfe AVE-Avant, uns 62 minuts.

Des de l'estació de trens, amb taxi, uns 40 minuts.

Els caps de setmana la línia d'autobús Alsa Lleida-Linyola només circula una sola vegada, a les 13:00h, sense tornada.

TRANSPORT PRIVAT

Des de Barcelona, uns 90 minuts.

Des de Lleida, uns 38 minuts.

Des de Tarragona, uns 70 minuts

RECOMANAT

Image

RESTAURANT DEL CASTELL DEL REMEI

El gran atractiu del restaurant del Castell del Remei és la seva cuina arrelada a Lleida. Plats com cargols a l'estil de Castell del Remei, escudella, peus de porc amb bolets i prunes, confit d'ànec amb raïm, espatlla de xai al forn amb cebetes i guarnició, o una àmplia gamma de peixos i carns a la brasa. De cara als migdies, el restaurant ofereix un menú de dies laborables. Consulta la carta amb preus del restaurant Castell del Remei. Entre les recomanacions del xef hi trobes sopa de temporada, cargols, peus de porc, bloc de mi cuit artesà amb torrades, o cuixeta d'ànec amb mousse de foie caramel·litzat i encenalls de pernil ibèric. El restaurant obre portes a les 10:00 de matí per esmorzars. Consulta la carta amb preus d'esmorzars de forquilla del restaurant Castell del Remei. A la carta hi ha plats sense gluten aptes per a persones amb celiaquia.

VINS DE CASTELL DEL REMEI

Un altre dels grans atractius és la seva carta de vins, on hi pots trobar les referències destacades del celler Castell del Remei, del celler Tomàs Cusiné, i dels cellers Cérvoles i Cara Nord, que formen part del grup cellerer de Tomàs Cusiné, un dels grans enòlegs de Catalunya i una referència a les terres de Ponent. Llegeix l'entrevista a Tomàs Cusiné a ENOTURISTA.

Image

ENOTURISME A LLEIDA

El restaurant del Castell del Remei s'ha renovat recentment, amb una rehabilitació integral. Té uns impressionants finestrals amb vistes al Castell del Remei, un impressionant château a la francesa, el primer elaborador de l'estat espanyol de fer vins de criança, amb una història i un llegat extraordinari. La millor manera de conèixer la tradició del celler Castell del Remei és a les seves visites, que es fan cada dia amb reserva prèvia. El celler també disposa d'una botiga de vins, on trobar totes les referències que se serveixen al restaurant, i un espai de tastos on fer un deliciós aperitiu abans, o després de visitar el restaurant de Castell del Remei.

Lleida

Vins d'interior, de les valls fins als cims
Lleida

Lleida és la zona de vins més canviant de Catalunya. Fes una escapada d'enoturisme a Lleida, des del Pallars, la plana del Segre a les Garrigues. Descobreix les millors experiències, d'ENOTURISTA. Abans de fer una visita enoturística a Lleida, consulta els millors cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais d'interès cultural. Mira la nostra selecció de millors vins de la DO Costers del Segre.

Articles relacionats

També et pot interessar

Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials