Can Marlès

El celler de les alpaques a El Montmell
Penedès
Experiències

Can Marlès és un celler ecòlògic situat a la serralada d'El Montmell, on tastar vins orgànics, fer enoturisme i visitar un ramat d'alpaquesCan Marlès és un projecte de recuperació de la memòria de la Vall d'El Montmell, que inclou l'elaboració de vins de la DO Penedès i escumosos Clàssic Penedès. La finca té unes 300 hectàrees, i inclou diverses masies, algunes de les quals en procés de recuperació. Un dels punts característics del celler és la granja d'alpaques, les cases rurals o la colecció de tractors Porsche.

 

Experiències

TAST DE VINS I ALPAQUES
TAST DE VINS I ALPAQUES
Descobreix el projecte de Can Marlès
Durada: 2:30h
Preu: 24.00 €
Reserva
BALCÓ DE CAN MARLÈS
BALCÓ DE CAN MARLÈS
Un àpat romàntic amb vistes
Durada: 2:30 h.
Preu: 40.00 €
Reserva
ESMORZAR DE FORQUILLA
ESMORZAR DE FORQUILLA
Un autèntic àpat campestre amb vins
Durada: 1:30 h.
Preu: 28.00 €
Reserva

Horaris

Can Marlès ofereix visites i activitats d'enoturisme tots els dies de l'any amb reserva prèvia. L'horari és a les 11:00h. tot i que es poden fer abans si són grups personaltzats

Preus

La visita al celler costa uns 24€ per persona. Si aneu a fer un tast al wine bar, les copes surten a partir de 4 €. Consulteu la resta d'opcions d'enoturisme. 

RESERVA PRÈVIA

Per correu electròniclucia@canmarles.com

Per telèfon al (+34) 610 20 99 91.

Com arribar-hi?

Finca Can Marlès, s/n, Can Ferrer de la Cogullada - 43812 El Montmell
Google Maps

Transport

TRANSPORT PRIVAT

En cotxe particular. Des de Barcelona el trajecte és d'una hora i quart aproximadament. Al celler hi ha espai per aparcar una vintena de cotxes.

TRANSPORT PÚBLIC

També hi pots arribar a peu o en bicicleta. El celler disposa d'un espai per especial per a ciclistes, amb una mànega per inflar rodes i reparar punxades. 

RECOMANAT

Image

RAMAT D'ALPAQUES

Durant la visita a Can Marlès podeu veure un original ramat d'alpaques, animals originaris de l'Amèrica del Sud. Viuen en llibertat, al costat de les vinyes. En algunes ocasions, podeu observar com la Lucía Pombo, els alimenta i acarona. En grups reduïts, i amb molta cura, també us deixen donar-los menjar.

SERRALADA D'EL MONTMELL

El paisatge d'El Montmell desafia la verticalitat. Una serralada vetusta, envoltada de boscos, on hi creix un grup de vinyes ecològiques i menudes. És un horitzó insòlit a la major part del Penedès. És una vall "amagada i encisadora", asseguren des del celler. A nosaltres ens sembla un secret ben guardat.

TASTAR VINS SINGULARS

Image

El celler Can Marlès cultiva varietats ben arrelades i adaptades al Penedès, com el Chardonnay, el Sauvignon Blanc, la Garnatxa, el Syrah o l'Ull de llebre. Només elaboren monovarietals: blancs, negres i rosats, també un misteriós vi dolç que només podeu tastar al celler i un deliciós Clàssic Penedès.

MEMÒRIA DE LA VALL

 

La finca del celler Can Marlès300 hectàrees. A dins hi ha vuit masies. Algunes ja s'han restaurat, amb molta cura i conservant el seu esperit original. Un dels objectius de Can Marlès és recuperar masies, fer cultura, i mostrar-les al món amb allotjaments de gamma alta, per reivindicar aquest trosset del Penedès.

TRANSPORT PER a CADASCÚ

Image

A Can Marlès s'hi pot arribar a peu, fent alguna de les Rutes de Pedra de la vall. En bicicleta, perquè a Can Marlès hi ha una estació de cicloturisme i rutes marcades. Hi podeu arribar a cavall, notant la força de la Vall. Un cop allà podeu fer-vos fotos als tractors Porsche que hi ha aparcats a la finca.

Penedès

Terra de vins i bressol d'escumosos
Penedès

El Penedès és la zona de vins més antiga de Catalunya. Fes una escapada d'enoturisme al Penedès, amb grans cellers de vins i caves de renom. Descobreix les millors experiències, d'ENOTURISTA. Abans de fer una visita enoturística al Penedès, consulta els millors cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais culturals. Mira la nostra selecció de millors vins de la DO Penedès i la DO Cava.

 

També et pot interessar

Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials