Parés Baltà

Experiències naturals al Penedès
Penedès
Experiències

Visita a Parés Baltà, celler familiar elaborador de vins i caves ecològics i biodinàmics amb tastos i maridatges exclusius, on fer enoturisme al Penedès.

VISITA A PARÉS BALTÀ

És una de les millors caves per visitar, perquè està oberta de dilluns a diumenge amb horaris de tot el dia. A més, tenen una agradable terrassa chill out que obre tot l'any on fan maridatges dels seus prestigiosos productes amb formatges i xocolates. Fan rutes per descobrir la natura de la vall del Foix, un espai natural protegit al Penedès. Practiquen una agricultura biodinàmica que expliquen a les visites.

Experiències

MARIDATGE DE FORMATGE, VINS I CAVES BIODINÀMICS DEL PENEDÈS
MARIDATGE DE FORMATGE, VINS I CAVES BIODINÀMICS DEL PENEDÈS
Vins, caves i formatges a Parés Baltà
Durada: 2:30 h.
Preu: 45.00€
Reserva
MARIDATGE DE XOCOLATA, VINS I CAVES BIODINÀMICS DEL PENEDÈS
MARIDATGE DE XOCOLATA, VINS I CAVES BIODINÀMICS DEL PENEDÈS
El tast més llaminer de Parés Baltà
Durada: 2:30 h.
Preu: 45.00€
Reserva
TAST DE VINS I CAVES ECOLÒGICS I BIODINÀMICS AL PENEDÈS
TAST DE VINS I CAVES ECOLÒGICS I BIODINÀMICS AL PENEDÈS
Tast biodinàmic al cor del Penedès
Durada: 2:30 h.
Preu: 30.00€
Reserva
TOUR EN VEHICLE TOT TERRENY I TAST EXCLUSIU DE VINS I CAVES
TOUR EN VEHICLE TOT TERRENY I TAST EXCLUSIU DE VINS I CAVES
L'aventura més natural de Parés Baltà
Durada: 4:00 h.
Preu: 95.00€
Reserva

Horaris

De dilluns a diumenge, de 9:30h. a 18:30h.

IDIOMES

Català, castellà, anglès i francès
En francès i finès sota petició.

RESERVA PRÈVIA

Imprescidible

Per telèfon al (+ 34) 938 901 399

Per correu a visits@paresbalta.com

Com arribar-hi?

Masia Can Baltà - 08796 Pacs del Penedès
Google Maps

 

TRANSPORT PÚBLIC

Com fer enoturisme al Penedès en transport públic?

Des de Barcelona a Vilafranca del Penedès, uns 90 minuts. 

Amb tren, Línia 4 de Rodalies RENFE, de Barcelona a Vilafranca. La parada és Pacs del Penedès nucli urbà, que està a 5 km del celler (taxi o 10 minuts caminant) 

En autobús, des de Barcelona o Igualada amb Monbus

TRANSPORT PRIVAT

Des de Barcelona, uns 60 minuts.

Des de Vilafranca, uns 10 minuts

Des de Sitges, uns 30 minuts.

Aparcament lliure i gratuït a l'entrada del celler.

RECOMANAT

Image

VISITA parés baltà

La visita al celler i a les vinyes és una gran manera d'entendre l'agricultura biodinàmica. En un tour amb els guies del celler, s'observa el valor afegit de cuidar de la terra amb plantes, promovent la biodiversitat i deixant de banda els químics com pesticides o herbicides. El resultat són vins i caves ecològics i biodinàmics certificats. Aquest celler familiar aposta per aplicar les tècniques ancestrals, quan es cultivava la terra pendents dels astres, els sòls, i les plantes

ENOTURISME al penedès

Els productes de Parés Baltà gaudeixen d'un gran reconeixement a tot el món, i el seu prestigi creix cada any. Són vins de varietats ben arrelades i caves artesans, elaborats amb tècniques respectuoses amb la natura i la biodiversitat. Aquests mètodes, hereus d'una llarga tradició familiar que va començar a cultivar la terra el 1790, es poden descobrir a les visites al celler. Les enòloges són dues dones, casades amb els germans directors del celler.  A més, és un dels pocs cellers elaboradors integrals de cava, un distintiu que la DO Cava atorga als qui fan cava amb el 100% del raïm premsat i vinificat a la propietat. 

Image

MILLORS CELLERS PER VISITAR

Una de millors experiències per descobrir la biodiversitat de les vinyes de Parés Baltà és la visita Terroir Tour. Amb un vehicle 4x4 vas des del celler fins a les vinyes, envoltades de boscos, rius i gorgs. És el Penedès històric, ancestral, tel·lúric, on encara es conserven antics forns d'argila per fer-hi àmfores, o barraques de pedra. Allà es tasten alguns dels vins del celler. El punt àlgid és l'arribada a un dels miradors més alts del Penedès, el de l'ermita romànica de Santa Maria del Foix. És una immersió natural brutal 
 

ENOTURISME PER REGALAR 

Totes les experiències a Parès Baltà es poden convertir en vals regals per a la família o els amics. En qualsevol de les visites t'expliquen com s'elaboren els seus vins a la sala de bótes on es vinifiquen els vins, o baixant a les caves familiars artesanes, on descobreixes la màgia d'elaborar escumosos de llarga criança. Són molt recomanables els seus maridatges de vins i caves amb formatges i xocolates a la terrassa, a les portes d'una masia pairal. Es pot visitar el seu bar de vins o fer alguna de les seves experiències a mida tots els dies de l'any excepte els festius més importants com Sant Joan, Nadal i Any Nou. És l' únic celler on el visitant pot fer un 'sabrage' estil Napoleó, una experiència molt divertida. S'inclou dins la visita Terroir Tour i consisteix en obrir una ampolla de cava amb un sabre.

Image

CELLERS LIDERATS PER DONES

Parés Baltà és un celler familiar, propietat de la família Cusiné. Les dues enòlogues són de la família: Maria Elena Jiménez i Marta Casas, que juntament amb les seves parelles lideren la nova generació, que manté vives les arrels de viticultura orgànica, i sense químics que ja feien servir els seus avantpassats des de 1790

Penedès

Terra de vins i bressol d'escumosos
Penedès

Tens ganes de fer enoturisme al Penedès? És una zona vinícola, on gaudir dels atractius del turisme. Consulta les recomanacions d'ENOTURISTA per preparar una escapada d'enoturisme al Penedès. Revisa les millors experiències. Abans de fer una visita enoturística al Penedès, mira els cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais culturals que et recomanem.

Articles relacionats

També et pot interessar

Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials