La Marlesita

La caseta rural del Celler Can Marlès
Penedès
Experiències

La Marlesita és un allotjament rural del celler Can Marlès, amb capacitat per a 6 persones, dues habitacions i piscina.La Marlesita és una de les dues cases rurals que ofereix el celler Can Marlès, juntament amb Cal Puig de Can Marlès.

 

Horaris

LLOGUER

La Marlesita és un antic estable restaurat original de 1859, que es troba dins dels terrenys del celler Can Marlès d'El Montmell. La casa es lloga en exclusiva, amb una capacitat màxima de sis persones.

  • 1 habitació doble
  • 1 habitació de matrimoni
  • 1 sofà llit doble en el saló

Preus

PREUS

La Marlesita es lloga per 67€ per persona i nit. El preu varia en funció de les persones que ocupin l'allotjament. Durant l'estada, els serveis de neteja, cangur, o menjars no estan inclosos. Podeu consultar.

Com arribar-hi?

Finca Can Marlès, s/n, Can Ferrer de la Cogullada - 43812 El Montmell
Google Maps

Penedès

Terra de vins i bressol d'escumosos
Penedès

El Penedès és la zona de vins més antiga de Catalunya. Fes una escapada d'enoturisme al Penedès, amb grans cellers de vins i caves de renom. Descobreix les millors experiències, d'ENOTURISTA. Abans de fer una visita enoturística al Penedès, consulta els millors cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais culturals. Mira la nostra selecció de millors vins de la DO Penedès i la DO Cava.

 

També et pot interessar

Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials