Experiències

TAST DE VINS I ALPAQUES

Descobreix el projecte de Can Marlès
Tast de vins Penedès

Preu: 24,00€ per adult

Reservar

Una visita que es pot fer tots els dies de l'any, amb un mínim de dues persones, amb reserva prèvia.

Passeja per la finca, envoltada de vinyes i boscos. Descobreix el projecte per recuperar masies antigues, algunes de les quals són cases d'allotjament rural que es poden llogar. Visita el ramat d'alpaques i coneix les seves costums. Fes-te fotos amb els tractors Porsche que es fan servir per la verema. Visita el celler. Tasta els vins ecològics de diferents varietats.

Es recomana calçat esportiu còmode; abric a l’hivern, protecció solar a l’estiu.

Com arribar-hi?

Finca Can Marlès, s/n, Can Ferrer de la Cogullada - 43812 El Montmell
Google Maps

Transport

TRANSPORT PRIVAT

En cotxe particular. Des de Barcelona el trajecte és d'una hora i quart aproximadament. Al celler hi ha espai per aparcar una vintena de cotxes.

TRANSPORT PÚBLIC

També hi pots arribar a peu o en bicicleta. El celler disposa d'un espai per especial per a ciclistes, amb una mànega per inflar rodes i reparar punxades. 

Preu: 24,00€ per adult

Reservar

Can Marlès

El celler de les alpaques a El Montmell

Can Marlès és un celler ecòlògic situat a la serralada d'El Montmell, on tastar vins orgànics, fer enoturisme i visitar un ramat d'alpaquesCan Marlès és un projecte de recuperació de la memòria de la Vall d'El Montmell, que inclou l'elaboració de vins de la DO Penedès i escumosos Clàssic Penedès. La finca té unes 300 hectàrees, i inclou diverses masies, algunes de les quals en procés de recuperació. Un dels punts característics del celler és la granja d'alpaques, les cases rurals o la colecció de tractors Porsche.

Celler Baix Penedès Penedès

Penedès

Terra de vins i bressol d'escumosos

El Penedès és la zona de vins més antiga de Catalunya. Fes una escapada d'enoturisme al Penedès, amb grans cellers de vins i caves de renom. Descobreix les millors experiències, d'ENOTURISTA. Abans de fer una visita enoturística al Penedès, consulta els millors cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais culturals. Mira la nostra selecció de millors vins de la DO Penedès i la DO Cava.

 

Contacta

Comparteix aquesta experiència a les teves xarxes socials