Vilarnau

Cava ecològica amb wine bar a Espiells
Penedès
Experiències

Visita a Caves Vilarnau, elaboradors de vins i caves ecològics del Penedès a Sant Sadurní d'Anoia, on fer enoturisme al Penedès. Vilarnau posa l'accent en l'entorn i la sostenibilitat, com mostren a les visites al celler del paratge natural d'Espiells. Els seus vins i caves s'acompanyen amb la imatge de Barcelona i s'inspiren en l'art d'Antoni Gaudí. El celler disposa d'un impressionant bar de vins, amb taules i cadires a la gespa, enmig de les vinyes i a l'abric d'un petit bosc, on degustar caves i vins, acompanyats d'aperitius de proximitat i qualitat.

Experiències

TAST DE CAVES AMB APERITIU COMPLET I VISITA AL CELLER
TAST DE CAVES AMB APERITIU COMPLET I VISITA AL CELLER
Degusta els caves amb aperitiu premium al wine bar
Durada: 2:00 h.
Preu: 29.00€
Reserva
TAST DE CAVES AMB VISITA A LES VINYES I EL CELLER
TAST DE CAVES AMB VISITA A LES VINYES I EL CELLER
Descobreix el secret dels vins i caves ecològics
Durada: 1:30 h.
Preu: 22.00€
Reserva
TAST DE CAVES I VISITA AL CELLER I EL CAVA CENTRE
TAST DE CAVES I VISITA AL CELLER I EL CAVA CENTRE
Tasta els caves i viu la seva història immersiva
Durada: 2:30h.
Preu: 23.00€
Reserva
TAST DE CAVES I VISITA AL CELLER I A SIMÓN COLL
TAST DE CAVES I VISITA AL CELLER I A SIMÓN COLL
Destapa l'essència més dolça del cava i la xocolata
Durada: 2:30 h.
Preu: 25.00€
Reserva

Horaris

De dilluns a divendres, de 8:00 a 16:00h.

Dissabtes, diumenges i festius, de 10:00 a 15:00h.

RESERVA PRÈVIA

Imprescindible en les experiències.

Per correu a enoturismo@vilarnau.es

Per telèfon al +34 93 891 23 61

Reserva prèvia imprescindible per a les visites.

WINE BAR

De dimarts a diumenge, de 10:00 a 15:00 h.

No cal fer reserva prèvia.

IDIOMES

Català, castellà i anglès

Com arribar-hi?

Carretera d'Espiells km 1,4 - 08770 Sant Sadurní d'Anoia
Google Maps

 

TRANSPORT PÚBLIC

Com fer enoturisme al Penedès en transport públic?

En tren, una 1:45 minuts amb Rodalies Renfe R4 i autobús.

Des de l'estació de Barcelona-Sants en sentit Martorell, fer parada a Sant Sadurní d'Anoia Renfe (uns 55 minuts). Des d'allà connectar amb el bus de línia TB/LL El Grandet en direcció Can Catasús, i caminar 1000 metres fins al celler.

Més informació a Google Maps

TRANSPORT PRIVAT

Des de Barcelona, uns 50 minuts

Des de Vilafranca, uns 23 minuts.

Des de Sitges, uns 34 minuts

Aparcament privat a l'entrada amb capacitat per a més de 60 vehicles.

RECOMANAT

Image

ESPERIT VILARNAU

És com s'anomena el conjunt d'accions que converteixen Vilarnau en un celler pioner en sostenibilitat i cura de l'entorn. A Vilarnau, les pràctiques ecològiques comencen a la vinya, amb la certificació del CCPAE (Consell Català de les Pràctiques Agràries Ecològiques) i segueixen al celler. L'edifici està construït per l'arquitecte Luis González, que el va projectar perquè s'integrés en la natura, amb un llac que recull l'aigua de la pluja i un ús racional i innovador del consum energètic.

CAVES AMB HISTÒRIA

Tot i el disseny modern i avantguardista, els orígens de Vilarnau es remunten al s.XII, on apereix la primera documentació de cultiu de la vinya a la Vila d'Arnau, pertanyent al castell de Subirats. Avui les vinyes segueixen sent el paisatge característic d'Espiells, un paratge a la part més alta i airejada de Sant Sadurní d'Anoia, la capital del cava. El celler, ara propietat de la família González Byass, reculll la història amb els seus caves més prèmium, en honor al noble del s.XIV Albert de Vilarnau.

ImageBAR DE VINS NATURAL 

La cura per l'entorn es transmet fins i tot des del bar de vins de Vilarnau, en un bosquet a tocar del llac artificial, vora les vinyes. Els tastos acaben en aquest espai, a l'ombra, o a la gespa de l'entrada. És un lloc on sentir la biodiversitat del voltant: ceps de varietats tradicionals i internacionals, amb bosc, i la flora i la fauna autòctones. Al bar de vins podeu degustar vins i caves del celler, a copes que van dels 2 als 2,5 €, i una renovada carta d'aperitius molt recomanable. No cal reserva prèvia.

REUNIONS PRIVADES I D'EMPRESA 

Un altre punt fort de Vilarnau són els espais per fer reunions d'empresa, o esdeveniments privats. L'interior és sobri, acollidor i molt il·luminat, gràcies a les idees del dissenyador Antoni Miró, Hi ha una sala de tastos pensada per acollir tot tipus d'esdeveniments, amb un finestral que dóna als jardins i a les vinyes. A la vora hi ha una sala amb llar de foc i butaques. El celler disposa d'una gran cuina, per acollir còctels i esdeveniments. 

Image

VISITA VILARNAU

El Penedès, Sant Sadurní i Espiells són tres destinacions de primer ordre que es poden descobrir  a Vilarnau. Hi ha una ruta a peu per fer abans o després de la visita, que us portarà fins a l'ermita d'Espiells, essència del Penedès més autèntic i símbol de la capital del Cava, que és Sant Sadurní. Hi ha visites complementàries a Vilarnau i el Cava Centre, o l'Espai de la Xocolata Simón Coll.

Penedès

Terra de vins i bressol d'escumosos
Penedès

Tens ganes de fer enoturisme al Penedès? És una zona vinícola, on gaudir dels atractius del turisme. Consulta les recomanacions d'ENOTURISTA per preparar una escapada d'enoturisme al Penedès. Revisa les millors experiències. Abans de fer una visita enoturística al Penedès, mira els cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais culturals que et recomanem.

També et pot interessar

Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials