







Vilarnau
DESCRIPCIÓ
Vilarnau és un celler modern i avantguardista, situat al paratge d'Espiells, a Sant Sadurní d'Anoia. És un dels projectes més moderns del Penedès, que posa l'accent en l'ecologia i els caves orgànics. L'arquitecte Luis González la va dissenyar per integrar-se en la natura: vinyes, boscos i un llac artificial que voreja la finca amb un preciós salt d'aigua, que és llar de diferents espècies autòctones. L'interior és sobri, acollidor i molt il·luminat, gràcies a les idees del dissenyador Antoni Miró, Hi ha una sala de tastos pensada per acollir tot tipus d'esdeveniments, amb un finestral que dóna als jardins i a les vinyes. El celler disposa d'un bosc on fer pícnics amb els caves, i taules que es poden disposar al jardí. Són experts en enoturisme. Les seves visites gaudeixen d'un índex de satisfacció molt gran. La visita 'Esperit de Vilarnau' us permetrà copsar el seu projecte compromés amb el medi ambient, respectuós amb l'ecologia i elaboradors de caves orgànics i vegans. La marca s'associa internacionalment a Barcelona, amb etiquetes elegants i reconeixibles, dissenyades a color. Vilarnau pertany al grup González Byass i comparteix la passió pel vi des de fa moltes generacions. Elaboren el cava de Kylie Minogue, un brut reserva ecològic per una col·lecció de vins que porta el seu nom.
RECOMANAT
Vilarnau ofereix un ampli ventall d'activitats d'enoturisme. És un celler que es pot visitar tot l'any, ja que està envoltat de natura, i és diferent a cada estació de l'any. Us recomanem passejar per la vinya, gaudint de la natura. Vilarnau disposa de visites per adults i famílies. Els més menuts de la casa poden conèixer la màgia de com el raïm es transforma amb vi, tastant cava sense alcohol, i fent un taller amè. Els més grans tenen diferents activitats a mida: visites, passeigs per les vinyes amb bicicleta elèctrica, caminades de nordic walking... que sempre acaben amb un tast refrescant dels seus vins i caves. Hi ha un servei de wine bar deliciós, on poder desconnectar envoltats de natura. Si teniu ganes i sou una colla, poden muntar-vos un brunch divertit per fer al bosquet de Vilarnau, pensat per grups i per famílies. És en la tranquil·litat de l'entorn on millor es pot apreciar la qualitat dels seus vins i caves. També podeu fer-ho en un tast a la vostra mida a la preciosa sala de tastos de Vilarnau, acompanyats de l'enòloga Eva Plazas o la sommelier responsable d'enoturisme Maria Baró. El seu Cava brut reserva rosé delicat s'ha guardonat com el millor vi d'Espanya.
