Masroig

Una de les visites obligades a la zona
Priorat DO Montsant

És un dels cellers de referència de la DO Montsant. Pel seu tamany (elaboren molts tipus diferents de vi) i per les múltiples modalitats de visita que ofereixen. Es pot fer un tast o una visita convencional però també es pot combinar amb moltes activitats entre vinyes com pot ser anar en 4x4 o pujat a cavall. Un descobriment són els seus esmorzars a la vinya o els dinars de brasa en un restaurant proper amb els seus vins. S'ha d'entrar a l'agrobotiga, a comprar o a tafanejar ni que sigui. És un resum dels productes que es fan a la zona: des de vi a granel, bag in boxes, ampolles, olis i sabons de coloraines. 

 


Judith
Judith
El Celler Masroig ja ha complert 100 anys i envelleix en plena forma. La primera nau es va construir el 1917 i el més destacat són els trulls soterranis que es poden visitar. S'han adaptat bé al pas del temps i ara serveixen per diferents usos com petites sales d'exposicions, museu, i fins i tot s'hi fan scape rooms. Al final del passadís que avui travessa els cups hi ha una connexió amb els trulls més nous, que daten del 1974 i que estan coberts amb hipoxi. Alguns d'ells encara s'omplen durant les veremes.  Els dipòsits soterranis estan tan ben conservats que, al final, en un d'ells, hi fareu el tast de vins. I si no heu fet mai un tast d'oli, us el recomanem. És curiós, divertit i saborós. 
Image

David
David
El celler fa molts tipus de vins, però excel·leix en maceracions carbòniques, que exploten la fruita i els aromes dels vins fins a convertir-los en piruletes de raïm. El celler s'ha inventat una visita express, que costa només 4 euros per persona i que permet tastar tres vins. Després la llista de possibilitats és molt més àmplia. Bravo per aquesta disponibilitat. Així es pot visitar més d'un celler en un dia
ImageDADES PRÀCTIQUES
Obren tots els dies de la setmana excepte diumenges a la tarda. Demanen que es reservin les visites amb antel·lació des del seu web. Ho posen fàcil al visitant.
Image

Adreça
C/ Passeig de l'arbre, 3
43736 El Masroig

Vins de Masroig
Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials