Masroig

Masroig

Negre DO Montsant
34€

COM ÉS AQUEST VI?

El Masroig és el vi negre més espectacular del celler Masroig del Priorat, a la DO Montsant. Té un color maco, de pintallavis obscur, temptador. Al nas té olor intensa, molt rica. De pa torrat, de xocolata negra, un punt dolcenc, com de confitura. És musculat però agradable, 'finezza', una esgarrapada de fruita, natura i tardor. És una ampolla exclusiva, una edició limitada de 2.668 ampolles. Conté un dels majors tresors d’El Masroig: la carinyena. 

AMB QUÈ PRENDRE AQUEST VI?

Aquest vi prové de dues finques en ple parc natural del Montsant. Territori protegit. Paisatge privilegiat.  Un vi de sofà i manteta, de llar de foc i de mitjons de llana. Un vi que doni sentit a la tardor. Per combinar amb cua de bou estofada, verdures amb xató, llenties amb foie

Cada vegada que maleeixis les fulles seques pensa que la natura també et fa regals. Aquest vi prové de dues finques en ple parc natural del Montsant. Territori protegit. Paisatge privilegiat. Aviat la UNESCO decidirà si és Patrimoni de la Humanitat. I tu ja ets un bocí a casa... Necessites vins de sofà i manteta, de llar de foc i de mitjons de llana? Un vi que doni sentit a la tardor. 

Aquesta és una ampolla exclusiva. Fixa’t en els detalls. Una edició limitada de 2.668 ampolles. Aquesta és la número 1.053. És el vi més top del celler. Conté un dels majors tresors d’El Masroig: la carinyena. La carinyena no és carinyosa. És un raïm difícil, que li agrada viure en climes extrems: fred a l’hivern i calor a l’estiu.
Lloc: El Masroig
DO: DO Montsant
Raïm: Carinyena
Envelliment: Criança
Temps d'envelliment: Un any i mig anys en foudres de 2.000 litres
Viticultura: Tradicional
Altres vins del celler Masroig
Vins relacionats
Comparteix aquest vi a les teves xarxes socials