Restaurant

La Morera de Montsant

Cuina amb arrels del Priorat
mapaLa Morera de Montsant
Priorat Priorat
Experiències


DESCRIPCIÓ

El restaurant La Morera, als peus de la serra de Montsant, fa cuina d’arrels, amb carta de vins del territori recomanat per fer enoturisme al Priorat.

RESTAURANT LA MORERA AL PRIORAT

El restaurant La Morera té una carta de vins amb més de 30 referències de la DOQ Priorat i la DO Montsant als peus de la Serralada de Montsant. La xef, Txus Sànchez Soldevila, i la seva família reversionen el receptari ancestral de la comarca: truita amb suc, crestes de La Figuera, o la ja clàssica galta de vedella guisada al vi negre del Priorat. El menú s'adapta a cada estació, i podeu gaudir de l'experiència Vins en família.

RECOMANAT

Image

MENJAR AL PRIORAT

La cuina del restaurant La Morera del Montsant s'elabora amb productes de proximitat i quilòmetre zero. Les receptes tradicionals es basen en els plats de la comarca. És un deliciós homenatge al llegat familiar i les dones de la comarca. La xef Txus Sànchez Soldevila recuperat postres com els Ous de Frare de la família de "Cal Santet" de Porrera, o les crestes de la Maria Bartolomé de la Fonda de la Figuera. També hi ha plats amb opcions vegetarianes, veganes i sense gluten.

ENOTURISME AL PRIORAT

"La galta de vedella guisada al vi negre del Priorat amb patata, ceba, poma i espàrrecs és un dels plats que mai he pogut treure de la carta", confessa la cuinera. Tastem una crema freda de tomàquet amb mató de cabra de la formatgeria Linens, oli d'alfàbrega i crostons de pa; crestes de la Figuera; cuixes de pollastre farcides de fruits secs, guisades amb panses i prunes; i de postres pastís de farigola i flam de mató... i lògicament la galta! El Priorat, de l'estòmac al cor.

Image

CARTA DE VINS EN FAMÍLIA

Recomanem maridar el menú de La Morera de Montsant amb l'experiència Vins en família. Cada tres mesos el restaurant escull un vi dels cellers elaboradors de la zona, i us comenta la història i les curiositats mentre dineu. És un veritable punt pels enoturistes més curiosos. L'activitat va ser guardonada exaequo com la millor experiència enogastronòmica 2023 als Premis Vinari d'Enoturisme. A la carta de vins de La Morera de Montsant hi ha més de 30 referències de la DOQ Priorat, i la DO Montsant, a més de vins dolços i vermuts. Tenen una botiga de vins on comprar ampolles de cellers de la comarca.

TURISME A LA MORERA DE MONTSANT

El restaurant La Morera de Montsant és com un Punt d'Informació Turístic, però amb plats tradicionals. És un dels establiments adherits a Priorat Enoturisme, on hi ha els establiments que més cura tenen dels visitants que estimen el paisatge i els vins. Recentment han estat reconeguts amb la Carta Europea de Turisme Sostenible. És un establiment que vetlla per a la protecció d'un espai natural com el Parc Natural del Montsant.

Image

LA MORERA: EL BALCÓ DEL PRIORAT

És un dels municipis més tranquils del Priorat, i en canvi, és un dels que té majors atractius turístics. La Morera de Montsant, al nord, un dels pobles més elevats del Priorat, està als peus del Parc Natural de la Serralada de Montsant. És un punt verd per excursionistes, escaladors i amants dels graus. El restaurant La Morera de Montsant és un refugi pels que facin activitats d'enoturisme al Priorat, un espai enogastronòmic de referència, de tracte familiar, amb personal afable i servicial. Ah! I no us perdeu els cartells dels banys (el Moscatell i la Garnatxa), que donen força joc.


Adreça
Carrer de la Bassa, 10
43361 La Morera de Montsant
Google Maps

Articles relacionats
També et pot interessar
Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials