Tot el que necessites saber
abans de visitar el celler
Clos Figueras ho trobaràs aquí. El celler
Clos Figueras i el
restaurant 'La Figuera' t’ofereixen diferents
experiències per passar un
dia esplèndid al cor de l’Priorat, coneixent la
història del Priorat, descobrint els seus
vins i degustant els
productes de la zona en un
ambient tranquil i
bucòlic. Totes les
experiències s'han de
reservar prèviament a través de la seva pàgina web o per telèfon al
977 262 373. Trobaràs els
enllaços a l'apartat
EXPERIÈNCIES d'ENOTURISTA. En el cas de les
estades amb pernoctació, podeu fer la reserva a través dels
enllaços i
pagar còmodament amb targeta. Ara bé, la reserva queda registrada, però pendent de confirmació. El celler us contactarà en poc temps. Els preus de la reserva al
Bed & Breakfast no inclouen la
taxa turística. Totes les experiències de
Clos Figueras es poden
regalar amb un xec, que va dins d'una de les
ampolles del celler. Podeu trobar
més informació dels xecs regals aquí. Clos Figueras també disposa d'una
botiga online, on podeu adquirir
packs de vins i oli, amb divertits complements com les
samarretes de "I love Priorat" que porta el personal de la sala del restaurant,
samarretes amb emojis, o divertits
packs com el e-Pack error, que inclou
tres vins blancs de Font de la Figuera que es van plantar per error. Descobreix la història del
Font de la Figuera blanc. Els enviaments es fan a la
Península i Balears. El celler també disposa d'un
club, que dóna dret a
descomptes al celler, a la
botiga online o promocions,... Si contractes el
pack estacional podràs
rebre vins a casa cada trimestre o participar en
tastos online.

Clos Figueras té uns història de pel·lícula, que descobriràs en qualsevol de les visites d'enoturisme. Clos Figueras és un dels cellers més reconeguts de la DOQ Priorat, propietat de Charlotte i Christopher i Cannan, i dirigit per la seva filla, Anne-Joséphine Cannan. Clos Figueras es va fundar el 1997, quan la família Cannan compra una finca, assessorats pel propietari de Clos Mogador, René Barbier. Cannan i Barbier s'havien conegut a finals dels 80, perquè Cannan era el propietari de la prestigiosa companyia d'exportació de vins situada a Bordeus, Europvin, i va ser el primer exportador en presentar els vins del Priorat al prestigiós crític nord-americà Robert Parker, fundador de "The wine advocate". La història es remunta al 1983, a Nova York, quan Cannan va rebre la primera ampolla de vi del Priorat: un negre del celler Scala Dei de 1974, de la mà del llavors propietari del celler Manuel Peyra. En els anys posteriors coneix Álvaro Palacios i René Barbier. Es converteix en un enamorat del Priorat i acaba fundant el celler. La resta ja és història, perquè des d'aquell moment els vins de la DOQ Priorat es van revaloritzar arreu del món. Clos Figueras és la història d'aquest somni. El celler cultiva les varietats tradicionals del Priorat, Garnatxa i Carinyena amb Syrah, Cabernet Sauvignon, Mourvedre i Viogner.
