El restaurant del celler Castelo de Pedregosa és un espai gastronòmic a Sant Sadurní d'Anoia per fer maridatges amb vins i caves recomanat per fer enoturisme al Penedès.
És un celler amb restaurant on gaudir d'un menú diari a Sant Sadurní d'Anoia. És una aposta al Penedès per la cuina de mercat, els productes de proximitat i els maridatges de vins i caves. És un restaurant modern amb la cuina oberta i amb grans finestrals que connecten amb la terrassa del celler i les vistes a les vinyes. Una bona manera de fer turisme enogastronòmic.
De dilluns a diumenge, de 10:00 a 19:00 h.
El celler obre de dilluns a diumenge, de 10:00 a 20:30
RESERVA PRÈVIA
Telèfon: (+34) 628 221 514
TRANSPORT PÚBLIC
Com fer enoturisme al Penedès en transport públic?
De Barcelona-Sants a Castelo de Pedregosa, 1:45 h.
Des de l'estació de Barcelona-Sants en sentit Martorell, fer parada a Sant Sadurní d'Anoia Renfe (uns 55 minuts). Des d'allà connectar amb el bus de línia TB/LL El Grandet en direcció Can Catasús, i caminar 1000 metres fins al celler.
TRANSPORT PRIVAT
Des de Barcelona, uns 50 minuts
Des de Vilafranca, uns 23 minuts.
Des de Sitges, uns 34 minuts
Aparcament privat a l'entrada amb capacitat per a més de 60 vehicles.
Disposa d'un carregador per a vehicles elèctrics.
Tens ganes de fer enoturisme al Penedès? És una zona vinícola, on gaudir dels atractius del turisme. Consulta les recomanacions d'ENOTURISTA per preparar una escapada d'enoturisme al Penedès. Revisa les millors experiències. Abans de fer una visita enoturística al Penedès, mira els cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais culturals que et recomanem.
RECOMANAT
restaurant A SANT SADURNÍ D'ANOIA
Quedar-se a dinar al restaurant del celler Castelo de Pedregosa és el complement perfecte a un matí d'enoturisme al mateix celler o pel Penedès. És un bon espai per entaular-se i gaudir de plats de tradicional cuina catalana amb tocs moderns. La carta de vins inclou tots els caves i vins ecològics del celler, inclós el format llauna.
turisme ENOGASTRONÒMIC al penedès
Una de les propostes és un Maridatge de Temporada dissenyat pel sommelier. Es canvia cada mes i inclou tres entrants, un plat principal i un postre. Cada plat està acompanyat per vins i caves diferents del celler. El restaurant és un lloc ben il·luminat i espaiós. Està connectat amb la cuina oberta i també amb la gran terrassa a través de grans finestrals. Els plats es poden degustar al menjador interior i també a la terrassa amb vistes sobre les vinyes. L'espai exterior està protegit del sol a l'estiu i equipat amb grans estufes a l'hivern.
turisme sant sadurní d'anoia
El restaurant obre tots els dies de la setmana, des de les 10h fins a les 19h de forma ininterrumpuda. Els dies laborables s'ofereix un 'menú executiu' que costa 29,50€ i que té molta demanda. Castelo de Pedregosa és un celler molt familiar, fundat el 1993. Un dels pilars és la Carme Castelo (més coneguda com la Carmeta) que s'encarrega de la botiga i que és molt coneguda al Penedès. Obsequia a tots els clients amb una copa de cava de benvinguda només arribar al celler. Aconsella molt bé des de fa més de 30 anys i té una de les clienteles més fidels que haguem vist mai.