Restaurant Castelo de Pedregosa

El restaurant del celler Castelo de Pedregosa
Penedès
Experiències

El restaurant del celler Castelo de Pedregosa és un espai gastronòmic ubicat al mateix celler on gaudir d'un deliciós i complet àpat. És un restaurant modern amb la cuina oberta i amb uns grans finestrals que connecten amb la terrassa del celler i les vistes. És un local espaiós i ben il·luminat on s'aposta per la cuina tradicional catalana i el producte de proximitat amb tocs avantguardistes.

Horaris

El restaurant del celler Castelo de Pedregosa està obert tots els dies de la setmana en horari ininterromput, de 10h a 19h. 

CELLER CASTELO DE PEDREGOSA

Obre tots els dies de la setmana, de 10:00 a 20.30h.

IDIOMES

Català, castellà i anglès

RESERVA PRÈVIA

Imprescindible.

Per correu electrònic a

lacarmeta@castelodepedregosa.com

Per telèfon al 628 221 514

Preus

El restaurant ofereix un menú diari de 25€. Els caps de setmana proposa suggerències del xef com l'exquisit caneló d'ànec amb salsa de ceps (14,50€) fins a l'arròs de marisc (25€).

Com arribar-hi?

BP-2151, Km 10, 5, - 08770 Sant Sadurní d'Anoia
Google Maps

Transport

TRANSPORT PRIVAT

Des de Barcelona, uns 50 minuts

Des de Vilafranca, uns 23 minuts.

Des de Sitges, uns 34 minuts

Aparcament privat a l'entrada amb capacitat per a més de 60 vehicles.

Disposa d'un carregador per a vehicles elèctrics.

TRANSPORT PÚBLIC

En tren, una 1:45 minuts amb Rodalies Renfe R4 i autobús.

Des de l'estació de Barcelona-Sants en sentit Martorell, fer parada a Sant Sadurní d'Anoia Renfe (uns 55 minuts). Des d'allà connectar amb el bus de línia TB/LL El Grandet en direcció Can Catasús, i caminar 1000 metres fins al celler.

Més informació a Google Maps

RECOMANAT

Image

COMPLEMENT A UNA VISITA

Quedar-se a dinar al restaurant del celler Castelo de Pedregosa és el complement perfecte a un matí d'enoturisme al mateix celler o pel Penedès. És un bon espai per entaular-se i gaudir de plats de tradicional cuina catalana amb tocs moderns. La carta de vins inclou tots els caves i vins ecològics del celler, inclós el format llauna. 

TERRASSA I MENJADOR INTERIOR

És un lloc ben il·luminat i espaiós. Està connectat amb la cuina oberta i també amb la gran terrassa a través de grans finestrals. Els plats es poden degustar al menjador interior i també a la terrassa amb vistes sobre les vinyes. L'espai exterior està protegit del sol a l'estiu i equipat amb grans estufes a l'hivern

 

Image

HORARI ININTERROMPUT

El restaurant obre tots els dies de la setmana, des de les 10h fins a les 19h de forma ininterrumpuda. Els dies laborables s'ofereix un 'menú executiu' que costa 25€. Els caps de setmana s'aposta per les suggerències del xef com com l'exquisit caneló d'ànec amb salsa de ceps (14,50€) fins a l'arròs de marisc (25€). 

Penedès

Terra de vins i bressol d'escumosos
Penedès

El Penedès és la zona de vins més antiga de Catalunya. Fes una escapada d'enoturisme al Penedès, amb grans cellers de vins i caves de renom. Descobreix les millors experiències, d'ENOTURISTA. Abans de fer una visita enoturística al Penedès, consulta els millors cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais culturals. Mira la nostra selecció de millors vins de la DO Penedès i la DO Cava.

 

Articles relacionats

També et pot interessar

Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials