Visita al restaurant Castelo Pedregosa, amb menú, carta, carta de vins del celler per menjar a Sant Sadurní d’Anoia i fer enoturisme al Penedès. El restaurant del celler Castelo de Pedregosa és un espai gastronòmic ubicat al mateix celler on gaudir d'un deliciós i complet àpat. És un restaurant modern amb la cuina oberta i amb uns grans finestrals que connecten amb la terrassa del celler i les vistes. És un local espaiós i ben il·luminat on s'aposta per la cuina tradicional catalana i el producte de proximitat amb tocs avantguardistes.
De dilluns a diumenge, de 10:00 a 19:00 h.
El celler obre de dilluns a diumenge, de 10:00 a 20:30
RESERVA PRÈVIA
Telèfon: (+34) 628 221 514
TRANSPORT PÚBLIC
Com fer enoturisme al Penedès en transport públic?
De Barcelona-Sants a Castelo de Pedregosa, 1:45 h.
Des de l'estació de Barcelona-Sants en sentit Martorell, fer parada a Sant Sadurní d'Anoia Renfe (uns 55 minuts). Des d'allà connectar amb el bus de línia TB/LL El Grandet en direcció Can Catasús, i caminar 1000 metres fins al celler.
TRANSPORT PRIVAT
Des de Barcelona, uns 50 minuts
Des de Vilafranca, uns 23 minuts.
Des de Sitges, uns 34 minuts
Aparcament privat a l'entrada amb capacitat per a més de 60 vehicles.
Disposa d'un carregador per a vehicles elèctrics.
Tens ganes de fer enoturisme al Penedès? És una zona vinícola, on gaudir dels atractius del turisme. Consulta les recomanacions d'ENOTURISTA per preparar una escapada d'enoturisme al Penedès. Revisa les millors experiències. Abans de fer una visita enoturística al Penedès, mira els cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais culturals que et recomanem.
RECOMANAT
restaurant castelo de pedregosa
Quedar-se a dinar al restaurant del celler Castelo de Pedregosa és el complement perfecte a un matí d'enoturisme al mateix celler o pel Penedès. És un bon espai per entaular-se i gaudir de plats de tradicional cuina catalana amb tocs moderns. La carta de vins inclou tots els caves i vins ecològics del celler, inclós el format llauna.
enoturisme al penedès
És un lloc ben il·luminat i espaiós. Està connectat amb la cuina oberta i també amb la gran terrassa a través de grans finestrals. Els plats es poden degustar al menjador interior i també a la terrassa amb vistes sobre les vinyes. L'espai exterior està protegit del sol a l'estiu i equipat amb grans estufes a l'hivern.
turisme sant sadurní d'anoia
El restaurant obre tots els dies de la setmana, des de les 10h fins a les 19h de forma ininterrumpuda. Els dies laborables s'ofereix un 'menú executiu' que costa 29,50€. Els caps de setmana s'aposta per les suggerències del xef com com l'exquisit caneló d'ànec amb salsa de ceps (14,50€) fins a l'arròs de marisc (25€).