Experiències

RUTA A PEU AUTOGUIADA

Visita La Vinya d'El Fanio al teu aire
Esport i aventura Penedès

Preu: 15,00€ per adult

Reservar

Una experiència per caminar per la natura sense pressa. El punt de trobada és el celler. Des d'allà us acompanyen al camí de Can Milà de la Roca i us donen un cistell per parella perquè feu un pícnic en arribar al cim d'una de les la vinyes més boniques d'Albet i Noya: la vinya d'El Fanio. És una ruta sense guies, molt fàcil. Amb un mapa podeu optar per l'opció curta (tres quilòmetres) o la llarga (cinc quilòmetres) amb dificultat baixa. Descobreix el paisatge mediterrani de les muntanyes d'Ordal, entre boscos, vinyes, i una preciosa vinya de pedra seca

*Mapa de la ruta.
* Assistència.
* Ampolla de vi per parella.
* Cistella de picnic amb
Fuet ecològic
Botifarra blanca ecelògica
Formatge amb valors
Carquinyolis Escalfet
Codonyat amb nous

Com arribar-hi?

Can Vendrell de la Codina - 08739 Sant Pau d'Ordal
Google Maps
Preu: 15,00€ per adult

Reservar

Albet i Noya

Pioners en vinyes i vins ecològics

Visita Albet i Noya, una casa pairal als afores de Sant Pau d'Ordal, al Penedès! Coneix el celler català pioner en vins i vinyes ecològiques. Descobreix l'origen de la viticultura ecològica, respectuosa amb el medi ambient. Tasta vins de varietats resistents al canvi climàtic, de la DO Penedès i escumosos Clàssic Penedès. Han rebut nombrosos guardons i reconeixements. 

Celler Alt Penedès Penedès

Penedès

Terra de vins i bressol d'escumosos

El Penedès és la zona de vins més antiga de Catalunya. Fes una escapada d'enoturisme al Penedès, amb grans cellers de vins i caves de renom. Descobreix les millors experiències, d'ENOTURISTA. Abans de fer una visita enoturística al Penedès, consulta els millors cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais culturals. Mira la nostra selecció de millors vins de la DO Penedès i la DO Cava.

 

Contacta

Comparteix aquesta experiència a les teves xarxes socials