Albet i Noya

Pioners en vinyes i vins ecològics
Penedès
Experiències

Visita a Albet i Noya, el celler ecològic pioner, amb tast de vins i escumosos al wine bar i tours amb guies, on fer enoturisme al Penedès

VISITA ALBET I NOYA

Les experiències d'enoturisme a Albet i Noya són sempre amb grups reduïts, enfocades a la natura i la sostenibilitat. Albet i Noya va ser pioner, el 1978, en tenir vinyes i vins ecològics al Penedès. A les visites podràs conèixer les muntanyes d'Ordal, on s'hi fa una viticultura respectuosa amb la natura, amb vins i escumosos Clàssic Penedès. Tenen un wine bar, obert de dilluns a diumenge.    

Experiències

ESMORZAR ECOLÒGIC ENTRE VINYES AMB TAST DE VINS I VISITA
ESMORZAR ECOLÒGIC ENTRE VINYES AMB TAST DE VINS I VISITA
Passeig entre ceps amb cistella
Durada: 2:30h. aprox.
Preu: 45.00€
Reserva
BRUNCH ECOLÒGIC ENTRE VINYES AMB TAST DE VINS I ESCUMOSOS
BRUNCH ECOLÒGIC ENTRE VINYES AMB TAST DE VINS I ESCUMOSOS
Passeig per les vinyes i dinar ecològic
Durada: 2:30h. aprox.
Preu: 65.00€
Reserva
PÍCNIC ECOLÒGIC AMB VI I RUTA A PEU AUTOGUIADA PER L'ORDAL
PÍCNIC ECOLÒGIC AMB VI I RUTA A PEU AUTOGUIADA PER L'ORDAL
Visita La Vinya d'El Fanio al teu aire
Durada: 2:00h aprox.
Preu: 50.00€
Reserva
TAST DE 4 VINS I ESCUMOSOS AMB APERITIU A VINYES ECOLÒGIQUES
TAST DE 4 VINS I ESCUMOSOS AMB APERITIU A VINYES ECOLÒGIQUES
Un passeig entre ceps
Durada: 1:30h aprox.
Preu: 25.00€
Reserva

Horaris

De dilluns a diumenge, de 10:00h. a 14:30h.

La visita al celler i a les vinyes dura 60 minuts. 

Pots escollir entre 10:00h, 11:00h, 12:00h o 13:00h

Tardes laborables escriu a visita@albetinoya.cat

Les visites són privades (sense mesclar grups)

BAR DE VINS

De dilluns a diumenge, de 10:00h. a 14:30h.

IDIOMES

Català, castellà i anglès

RESERVA PRÈVIA

Imprescindible.

Per correu a visites@albetinoya.cat

Per telèfon al (+34) 682 288 548

Com arribar-hi?

Can Vendrell de la Codina - 08739 Sant Pau d'Ordal
Google Maps

 

TRANSPORT PÚBLIC

Com fer enoturisme al Penedès en transport públic?

Sortida: Barcelona, Tarragona

Arribada: Subirats

Línia R4 de Renfe Rodalies.

Taxi a Albet i Noya: uns 5 minuts.

Altres: Bicicleta (hi ha una estació per a ciclistes)

A peu (consulta Camins del Cava)

TRANSPORT PRIVAT

Des de Barcelona, uns 45 min. (aprox)

Des de Vilafranca, uns 20 minuts.

Des de Sant Sadurní, uns 12 minuts. 

Aparcament gratuït al celler per una vintena de cotxes.

Espai per autocaravanes.

RECOMANAT

Image

VISITA CELLER ALBET I NOYA

Les experiències d'enoturisme al celler Albet i Noya són en petit comitè. Els guies professionals no mesclen grups. Les activitats estan pensades per gaudir de la natura i l'entorn, una masia de Sant Pau d'Ordal (Subirats), al cor del Penedès. La seva filosofia pionera a fer vins i tenir vinyes ecològiques és el fil conductor de la visita. Hi ha opcions per arribar al celler en bicicleta, per gaudir d'un espai de pernoctació per a caravanes, i per recarregar vehicles elèctrics. 

VINS ECOLÒGICS I VEGANS

La viticultura a Albet i Noya és ecològica des del 1978. La filosofia de mínima intervenció es trasllada als seus vins ecològics i escumosos Clàssic Penedès. A les visites, amb reserva prèvia, podreu fer tastos de vins maridats amb productes de proximitat. És un bon lloc per a persones veganes, perquè els seus maridatges inclouen opcions per a ells. Una altra de les opcions és gaudir del wine bar, obert de dilluns a diumenge. És un celler pet-friendly, on eles mascotes són benvinguts per acompanyar els enoturistes.Image

ENOTURISME AL PENEDÈS

Albet i Noya és un dels cellers amb més experiència fent visites. Els seus guies són professionals, i us acompanyaran en diferents visites: passeig per les vinyes, esmorzars, dinars sostenibles, visites al teu aire, o combos de visita amb dinar a restaurants de proximitat, a la vora de Sant Pau d'Ordal, on completar una experiència de turisme autèntica, pròxima i sostenible al Penedès

WINE BAR AMB VINS I ESCUMOSOS 

El bar de vins del celler Albet i Noya està obert de dilluns a diumenge, de 10:00 a 14.30h. És un espai obert, amb vistes a les vinyes, davant de la preciosa masia de Can Vendrell de la Codina. És una terrassa on gaudir de la calma del Penedès. Les opcions de tast són molt àmplies, amb vins del celler i escumosos Clàssic Penedès. Una de les opcions més atractives és tastar els vins que només es poden degustar al wine bar, durant les visites al celler.

Image

L'AVENTURA CONTINUA

Les visites d'enoturisme a Albet i Noya sempre tenen sorpreses. Podeu descobrir com les varietats adaptades als fongs i resistents al canvi climàtic, que estan plantades a la vinya dels PIWIS. El primer celler a plantar-les a l'estat espanyol és Albet i Noya, que ja elabora un vi amb elles, anomenat La Volada. Un vi deliciós que podeu tastar i comprar al celler. Els vins escumosos d'Albet i Noya pertanyen a la DO Penedès, per reivindicar origen i qualitat, sota el segell 'Clàssic Penedès'. Durant la visita podeu tastar alguns dels escumosos més premiats, com El Corral Cremat, amb 97 punts a la prestigiosa Guia Decanter, mencionat al grup "Best in show".

Penedès

Terra de vins i bressol d'escumosos
Penedès

Tens ganes de fer enoturisme al Penedès? És una zona vinícola, on gaudir dels atractius del turisme. Consulta les recomanacions d'ENOTURISTA per preparar una escapada d'enoturisme al Penedès. Revisa les millors experiències. Abans de fer una visita enoturística al Penedès, mira els cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais culturals que et recomanem.

També et pot interessar

Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials