Celler

Rendé Masdéu

El celler que va renèixer de la riuada
mapaL’Espluga de Francolí
Conca de Barberà Conca de Barberà
Experiències


DESCRIPCIÓ

Visita a Rendé Masdéu, el celler de l’Espluga que va sobreviure a la riuada, amb restaurant i casa rural on fer enoturisme a la Conca de BarberàRendé Masdéu és el celler que va quedar arrasat després d'una riuada del Francolí el 2019. La superació familiar i la solidaritat els van ajudar a reconstruir un nou celler, a pocs metres de l'anterior, on es recorda la tragèdia i es mostra amb orgull el camí cap al futur. Durant la visita podreu descobrir les restes de la riuada, les imatges de la recuperació de les ampolles de vi de fang, mentre visiteu l'antic Molí de Poca, datat del segle XII i descobriu com el celler elabora vins i escumosos de llarga criança.

 

RECOMANAT

Image

visita al celler rendé masdéu

L'experiència més estremidora de Rendé Masdéu és recuperar el vídeo sobre la tragèdia del Francolí que es va endur tot el celler. Del drama, la família va obtenir amor, solidaritat i empenta per aixecar novament el projecte. Les tines abonyegades i el vi de fang són un testimoni preciós.

 

enoturisme a la conca de barberà

Una de les sorpreses us espera sota terra. Sota el celler hi ha una preciosa cava de pedra, on reposen escumosos de llarga criança, amb àmfores i bótes de roure on també envelleixen els seus vins. És un espai màgic, on descobrir el silenci de les caves.

Image

TAST DE VINS 100% CONCA 

La visita culmina amb un tast de quatre a sis vins, elaborats al celler pel Jordi, la Mariona i els seus fills. És un tast emocionant, on gaudir dels seus productes artesans. Podeu optar per un tast amb maridatge amb sis platets de productes de proximitat.

 

MASIA RESTAURADA PER DESCANSAR

Al costat del celler hi ha la masia de Rendé Masdéu, una casa rural completament restaurada, que el celler posa a disposició per llogar. La masia de Rendé Masdéu és una casa pairal, amb cuina, menjador i habitacions que dóna al jardí del celler i al Molí de Poca, un espai originari del segle XII on hi havia una fassina.

Image

VISITA AMB DINAR INCLÓS AL RESTAURANT

Al costat del celler i de la masia de Rendé Masdéu hi ha el restaurant ForEvents. Una de les experiències és un paquet combinat de visita i dinar, que varia en funció dels dies de la setmana (vegeu EXPERIÈNCIES). Disposen de menú, carta i s'hi fan esdeveniments

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA

 

 

VISITESAdreça
Carretera Nacional 240 Km 39,5
43440 L’Espluga de Francolí
Google Maps

EXPERIÈNCIES
VISITA AL CELLER
VISITA AL CELLER
Descobreix la història de Rendé Masdéu
Viu en primera persona un dels relats de superació més increïbles de la història recent del vi català. Visita les noves instal·lacions del celler Rendé Masdéu, que va quedar arrassat per una riuda del riu Francolí el 2019, on va perdre gairebé tot el vi que tenia embotellat. El nou celler, situat a pocs metres, es troba a l'històric Molí de Poca, originari del segle XII, on encara es conserven els cups de l'antiga fassina. Visita el celler, i tasta quatre vins de la mà de la sommelier i segona generació del celler Mariona Rendé.
1:30h. aprox.
10,00€ per adult i 5,00€ per menors de 18 anys
RESERVA ARA
VISITA GOURMAND
VISITA GOURMAND
Visita i dinar al restaurant ForEvents
Descobreix la increïble història de superació del celler Rendé Masdéu, engolit per una riuada del Francolí el 2019 i renascut del fang gràcies a la solidaritat i l'empenta familiar. Visita el museu amb les imatges i les restes de la tragèdia i descobreix les noves instal·lacions del celler, situades a pocs metres de l'antic. Viu en primera persona com elaboren vins i escumosos a l'antic Molí de Poca, antiga fassina originària del segle XII. Faràs un tast amb 4 vins del celler, de la mà de la sommelier i segona generació, Mariona Rendé, acompanyat d'un dinar maridat amb els vins de Rendé Masdéu al restaurant ForEvents del costat del celler. 

De dimarts a divendres:
Adults: 29,00€ per persona
De 12 a 18 anys: 24,00€ per persona
Menors de 12 anys: 15,00€ per persona

Dissabtes, diumenges i festius:
Adults: 40,00€ per persona
Menors de 18 anys: 35,00€ per persona
3:00h. aprox
A partir de 29,00€ per adult
RESERVA ARA
VISITA MARIDATGE
VISITA MARIDATGE
Assaboreix la història de Rendé Masdéu
L'experiència ideal per gaudir de la visita al celler Rendé Masdéu pels amants del vi i la gastronomia. La visita inclou un tast premium de sis vins amb sis tapes de productes de proximitat, conduït per la sommelier i segona generació del celler, Mariona Rendé. El tast es fa després de visitar el celler. Descobreix la increïble història de superació a través d'un museu on es recullen les restes de la tragèdia i les imatges de la riuada que va arrassar el celler el 2019. Visita les noves instal·lacions, situades al Molí de Poca, originari del s.XII, amb les restes dels cups de l'antiga fassina.
2:00h. aprox.
25,00€ per adult i 15,00€ per menor de 18 anys
RESERVA ARA
VISITES ESCOLARS
VISITES ESCOLARS
Taller, visita i tast de most
El celler Rendé Masdéu fa visites escolars durant el curs, de dimarts a divendres, de setembre a juny. A la visita podreu fer un taller de vinya on conèixer el cicle vegetatiu, aprendre el treball a les vinyes abans i ara; els diferents tipus de raïm; de producció, mentre feu una visita al celler, coneixent la història de les instal·lacions, que daten del segle XII, un curtmetratge de la història del celler;  l'explicació del procés de l’elaboració del i acabar amb un tast de most de raïm o de vi en cas que els alumnes siguin majors d’edat. El taller s'adapta als diferents nivells (Cicle infantil, Cicle inicial, mitjà i superior d’educació primària, Educació secundària, Batxillerat, cicles formatius i Educació especial) i es pot combinar amb una visita al Museu de la Vida Rural de l'Espluga. Pregunteu opcions!
Unes 4:00h. aprox.
A partir de 8€ per alumne
MÉS INFORMACIÓ
REUNIONS D'EMPRESA
REUNIONS D'EMPRESA
Esdeveniments professionals memorables
El celler Rendé Masdéu està preparat per fer reunions d'empresa. Pregunta les opcions per muntar el teu esdeveniment de feina. El celler ofereix passar un dia amb el teu equip, els teus clients, els teus proveïdors, que inclou una reunió dins un cup, visitar al celler amb tast de 4 vins i dinar al restaurant Forevents amb obsequi d'una ampolla de vi.
Unes 8:00h. aprox.
A partir de 35€ per persona
MÉS INFORMACIÓ
També et pot interessar
Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials