Quim Batlle

Un celler amb un paisatge inoblidable
Maresme DO Alella

Celler petit ajagut sobre costers que miren el mar. La finca es troba a 320 metres d'alçada i està envoltada de terrasses de pedra. Des del celler s'hi veu vinya, mar i tota la costa fins a Barcelona, que es troba a només un quart d'hora. Quim Batlle treballa amb tres varietats blanques autòctones i ancestrals: la Pansa Blanca, la Garnatxa Blanca i el Picapoll. Un dels seus objectius és intentar definir molt bé el característic vi d'Alella, donant-li un pas per bota que els fa molt especials. Els seus vins són monovarietals i ecològics.


Judith
Judith
La visita acaba amb un tast amb vistes al mar, que es pot fer en una sala amb vidres que dóna a les vinyes, o en una taula parada fora. La 'taula entre vinyes' és un clàssic a la primavera. Una de les ofertes és posar aquesta taula a l'exterior i aprofitar el bon temps per fer un tast de vins amb amics.
Image

David
David
Quim Batlle és l'únic celler de la DO Alella que ofereix visitar el celler a cavall. Són activitats per diumenge al matí, amb reserva prèvia, que es fan amb un monitor d'un centre hípic. També es pot fer un esmorzar tradicional a les vinyes amb pa amb tomàquet, embotits de la terra, formatges i quatre vins. 

ImageDADES PRÀCTIQUES
Sempre cal fer reserva prèvia per correu o per telèfon. Les visites es poden fer al matí o la tarda i en funció de la disponibilitat es poden adaptar per fer plans especials entre setmana: visitar-los un dia laborable al vespre i fer el tast, just abans d'anar a sopar.  
Image

Adreça
Lugar La Sentiu, s/n
08391 Tiana

Vins de Quim Batlle
Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials