Restaurant

Castelo de Pedregosa

Enogastronomia amb vistes a les vinyes
mapaSant Sadurní d'Anoia
Alt Penedès Penedès
Experiències


DESCRIPCIÓ

Visita al restaurant Castelo Pedregosa, amb menú, carta, carta de vins del celler per menjar a Sant Sadurní d’Anoia i fer enoturisme al Penedès. El restaurant del celler Castelo de Pedregosa és un espai gastronòmic ubicat al mateix celler on gaudir d'un deliciós i complet àpat. És un restaurant modern amb la cuina oberta i amb uns grans finestrals que connecten amb la terrassa del celler i les vistes. És un local espaiós i ben il·luminat on s'aposta per la cuina tradicional catalana i el producte de proximitat amb tocs avantguardistes.

RECOMANAT

Image

restaurant castelo de pedregosa

Quedar-se a dinar al restaurant del celler Castelo de Pedregosa és el complement perfecte a un matí d'enoturisme al mateix celler o pel Penedès. És un bon espai per entaular-se i gaudir de plats de tradicional cuina catalana amb tocs moderns. La carta de vins inclou tots els caves i vins ecològics del celler, inclós el format llauna. 

enoturisme al penedès

És un lloc ben il·luminat i espaiós. Està connectat amb la cuina oberta i també amb la gran terrassa a través de grans finestrals. Els plats es poden degustar al menjador interior i també a la terrassa amb vistes sobre les vinyes. L'espai exterior està protegit del sol a l'estiu i equipat amb grans estufes a l'hivern

Image

turisme sant sadurní d'anoia

El restaurant obre tots els dies de la setmana, des de les 10h fins a les 19h de forma ininterrumpuda. Els dies laborables s'ofereix un 'menú executiu' que costa 25€. Els caps de setmana s'aposta per les suggerències del xef com com l'exquisit caneló d'ànec amb salsa de ceps (14,50€) fins a l'arròs de marisc (25€). 


Adreça
BP-2151, Km 10, 5,
08770 Sant Sadurní d'Anoia
Google Maps

Articles relacionats
També et pot interessar
Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials