Allotjament

B&B Clos Figueras

Bed & Breakfast i celler de llegenda a Gratallops
mapaGratallops
Priorat Priorat
Experiències


DESCRIPCIÓ

El Bed & Breakfast del celler Clos Figueras, a Gratallops és una opció ideal per dormir pels amants dels vi que volen fer enoturisme al Priorat.

BED & BREAKFAST PRIORAT

El Bed & Breakfast és l'espai de descans i relax del celler Clos Figueras, a Gratallops, al cor del Priorat. El Bed and Breakfast disposa de tres habitacions, dues són dobles (es poden fer servir com a individuals) i una tercera té una petita sala d'estar.  A totes s'hi pot col·locar un altre llit, amb un suplement. Les habitacions són elegants, comfortables, i tenen vistes al jardí del celler, i al restaurant Les Figueres, on gaudir d'un esmorzar de luxe, i visita al celler amb tast de vins de la DOQ Priorat, en un triangle imbatible d'enoturisme.

RECOMANAT

ImageDORMIR A CLOS FIGUERAS

Són estances àmplies i comfortables. Dues d'elles, la Serras del Priorat i la Font de la Figuera  tenen un espai de 20 metres quadrats, i la tercera, Clos Figuerestipus suite, de 35 metres quadrats. Hi ha dutxes ben equipades i bany privat. Les habitacions disposen de finestrals amb vistes a les vinyes de Gratallops, i al jardí. Hi ha dos llits, televisió, calefacció, aire condicionat, armaris, connexió a Internet WIFI, bany complet amb 'amenities' i assecador de cabell.

ENOTURISME AL PRIORAT

Les habitacions tenen copes de vi de cristall on degustar els vins del celler, o les ampolles comprades al restaurant Les Figueres, que té una botiga de vins amb referències de la zona i d'arreu del món. A les estances hi ha lloc per gaudir d'una conversa amb una copa de vi, amb la tranquil·litat d'un poble rural amb encant com Gratallops. També hi ha espai de treball per qui necessiti concentració.

Image

VISITA A CLOS FIGUERAS

El Bed & Breakfast de Clos Figueras és un espai ideal des d'on visitar el Priorat. El celler es troba a Gratallops, un dels pobles amb encant de la comarca, ple de cellers elaboradors de vins de la DOQ Priorat. Clos Figueras està a 12 minuts en cotxe des de Falset, la capital del Priorat, i a prop d'Scala Dei, o Siurana

 


Adreça
Carrer de la Font, 38
43737 Gratallops
Google Maps

Articles relacionats
També et pot interessar
Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials