Bouquet d'Alella

Una masia amb vistes al Mediterrani
Maresme DO Alella

Vet aquí un celler que s'esforça per oferir una àmplia gamma de productes enoturístics amb la cultura de la vinya i del vi tot l'any. Des de calçotades a l'hivern, visites amb quad, activitats durant la verema a l'estiu, o pícnics i àpats a la vinya, fins a contemplacions de la lluna plena a l'estiu. Els caps de setmana tenen un Wine Bar exterior per tastar els seus vins i picar alguna cosa. Fan vins ecològicsinconformistes, amb especial delicadesa per les microvinificacions, com la de Monastrell o Pansa Rosada, varietats poc habituals. El projecte és un somni familiar, encapçalat pels germans Cerdà.

Image


Judith
Judith
El seu objectiu és oferir visites especialspersonalitzades. I ho aconsegueixen! Els grups acostumen a ser petits. En destaquen l'encant i la tranquil·litat. La visita inclou un passeig per les vinyes i per l'interior de la masia, on hi ha el celler. S'acaba amb el tast que es fa tot l'any a l'aire lliure amb vistes al mar.

Image

David
David
El celler està a tocar del poble d'Alella, en un lloc elevat i tranquil. És una bonica masia, que data del segle XIV, envoltada de vinyes. La finca es coneix com a Can Boquet, i els seus propietaris, els germans Cerdà, van posar-hi Bouquet d'Alella jugant amb el terme francès que significa l'aroma d'un vi.

ImageDADES PRÀCTIQUES
La visita bàsica inclou un tast de dos dels seus vins i costa 15€ per persona. La oferta és molt variada. Us poden oferir un esmorzar, un pícnic o un aperitiu entre vinyes. Aquí els nens són benvinguts. Us poden atendre tots els dies de la setmana amb reserva prèvia. Atenen grups petits. 

 

Adreça
c/ Sant Josep de Calassanç, 8
08328 Alella

Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials