Bouquet d'Alella

Una masia amb vistes al Mediterrani
mapaAlella
Maresme DO Alella

DESCRIPCIÓ

El balcó mediterrani de Bouquet d'Alella té una de les vistes més boniques de la Denominació d'Origen. Asseguts al jardí de la masia del segle XIV tastareu vins ecològics i d'edicions limitades. El celler té una àmplia oferta d'enoturisme, que es va adptant a cada estació de l'any. El mirador és una passada. Passeig per les vinyes, esmorzar entre ceps, tast de vins i un wine bar on tastar els vins més especials del celler. L'entorn natural i el clima atemperat permeten fer-hi activitats tot l'any: calçotades, esmorzars, tastos sota la llum de la lluna o trobades íntimes mentre es pon el sol asseguts a la terrassa.  
Image

PREGUNTES FREQÜENTS
M'agrada Bouquet d'Alella perquè s'esforcen a oferir visites personalitzades, de petit format. Els grups són menuts i les satisfaccions són grans. Gaudiu d'experiències elegants, com una taula a la vinya, un tast sota una torre de guaita amb històries de pirates, vins de monastrell, de pansa rosada, o de pansa blanca, ancestrals,... a només 20 minuts del centre de Barcelona!
Image
INFORMACIÓ PRÀCTICA
Bouquet d'Alella és un projecte familiar dels germans Teresa i Toni Cerdà a la finca familiar d'Alella. Jugant amb el nom de la masia, Can Boquet, van posar el nom al celler de Bouquet d'Alella, el terme francès que defineix l'aroma d'un vi. Des del primer moment l'elaboració de vins de qualitat i ecològics va lligada amb un projecte enoturístic molt complert. La gran sort és tastar els seus vins allà on s'elaboren.
Image
DADES PRÀCTIQUES
Durant els mesos que duri la pandèmia, Bouquet d'Alella segueix totes les recomanacions sanitàries per garantir la seguretat dels visitants. Abans de programar qualsevol visita, contacteu per telèfon o per correu electrònic. En cas que es pugui, les visites es fan en grups reduïts i adaptats a cada circumstància. Les visites es fan aprofitant al màxim l'aire lliure. Els tastos segueixen les normatives vigents en cada moment.
Image 

Adreça
c/ Sant Josep de Calassanç, 8
08328 Alella
Google Maps

Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials