L'Era

Un oasi per a famílies a Arenys de Munt
Maresme DO Alella

Un restaurant familiar on trobareu la cuina de les àvies fusionada amb plats d'avantguarda a uns preus molts raonables. I on presumeixen de donar "molt menjar". Es pot anar a fer un menu entre setmana o a fer una gran reunió familiar, perquè és ampli. Els 25 anys d'experiència els han servit per ser conscients que els més de 1.000 metres quadrats de jardí són un "ferrari" amb múltiples possibilitats: vermuts al migdia, chillouts als vespre d'estiu, taller de circ un cop al mes, casaments...
Judith
Judith
Pensen en tots els públics. Les famílies amb nens troben aquí un refugi perquè els caps de setmana munten una ludoteca i uns tallers infantils amb servei de monitoratge gratuït. Així els nens juguen i els pares dinen. A banda, alguna de les sales del restaurant està reservada per adults. Així també ofereixen espais més tranquils a la la gent que va sense criatures.

Image

David
David
Els agraden els vins i això es nota. La carta on escollir és molt àmplia i els principals protagonistes són catalans. També es pot demanar vins a copes. Des del restaurant confessen que els encanta quan el client els confia l'elecció del vi.

ImageDADES PRÀCTIQUES
Quan es tracta de grups o celebracions, demanen reserva prèvia.
La zona per aparcar és "inacabable". És el punt positiu de l'ubicació, en un polígon industrial. Però d'això t'oblides un cop entres al recinte del restaurant, perquè tot el que es veu és verd.

Image

Adreça
Torrent d'en Puig 11
08358 Arenys de Munt

Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials