Celler Can Roda

Una casa senyorial a Santa Maria de Martorelles
Vallès Oriental DO Alella

El temps es deté a Can Roda, una masia modernista construïda a mitjans del s.XIX. L'estat de conservació és molt bo i la decoració, preciosa. És una finca fabulosa, rodejada de vinyes, jardins i boscos. Funciona com a celler des del 2010. La finca, que té unes set hectàrees de vinya, amb predomini de Pansa Blanca, la varietat més autòctona de la DO Alella. El celler elabora escumosos, vins blancs, rosats i negres, dolços i fins i tot vins d'aperitius, fets a base de Pansa Blanca.
 
Judith
Judith
És un lloc on ve de gust passejar i deixar les criatures que s’esbravin. Ideal per a famílies, per parelles romàntiques i per fer-hi events. Can Roda té sales per fer-hi convits o per una trobada de feina diferent. Al costat de la casa hi ha una font amb tortugues i una plana de gespa que convida a fer la migdiada. 

Image

David
David
Can Roda és un goig pels instagramers. Això és perquè la seva mestressa, Pepi Milà, l'ha conservada com si el temps no hi hagués passat. La cuina està en perfecte estat de revista. Hi ha una llar de foc i una olla posades com si els nostres besavis es disposessin a cruspir-se un plat d'escudella.

ImageDADES PRÀCTIQUES
Per gaudir al màxim de Can Roda és millor fer una reserva prèvia. Al mas hi fan visites a mida dels enoturistes, amb tast de vins i passeig per la història. També "Maridatges singulars", amb tastos de vins amb algun concert, obra de teatre o espectacle.

Image

Adreça
BV-5006 s/n
08106 Santa Maria de Martorelles

Comparteix aquest celler a les teves xarxes socials