Eudald Massana

Eudald Brut Nature

Escumós
Brut nature
DO Cava
8,30€

COM ÉS AQUEST VI?

L'Eudald brut nature, del celler Eudald Massana Noya és un cava que agradarà a tota la família, tan és com sigui, peruè és un escumós capaç d’enamorar-los a tots. I guarda’t una copeta per tu quan tothom marxi. L’Eudald és el cava més familiar d’Eudald Massana Noya. Són viticultors. Tot el raïm és seu! Surt de vinyes cultivades en ecològic. Això li encantarà a la teva cosina, que sempre mira pel medi ambient. És un cava criat entre 18 i 22 mesos al celler. Després de dos anys esperant.... el seu moment és ara.

AMB QUÈ PRENDRE AQUEST VI?

L'Eudald, del celler Eudald Massana Noya és per treure'l en un d’aquells àpats que no falta de res. Des de l’aperitiu (croquetes, foie), passant pel vol-au-vent, l`ànec i els torrons. És molt fresc. Neteja els llavis, perquè aquest terra arenós aguanta la frescor. Àcid, fresc, em recorda algú de la família i no sé qui... Serà que et recorda a aquest cava, que és família.He vist que a l'etiqueta hi diu ‘filosofia còsmica’? Perquè a la copa hi posen tot el cosmos: terra-vinya-natura i viticultura.

Eudald Massana Noya és un dels pocs cellers del Penedès que s'encarreguen de tot el procés d'elaboració de vins i caves, i això és un valor afegit. Tot el raïm que utilitzen prové de les seves vinyes, i les cultiven en ecològic. De fet, van més enllà i aposten per la biodinàmica.

Aquest cava ha estat entre 18 i 22 mesos de criança al celler i ara és el seu moment. És l'acompanyament ideal en un àpat de llarg recorregut: es pot beure amb l'aperitiu com les croquetes i el foie, amb els principals com l'ànec i aguanta fins els torrons.
 
Lloc: Sant Pau d'Ordal
DO: DO Cava
Raïm: Macabeu, Xarel·lo i Parellada
Criança: Criança
Temps de criança: Entre 18 i 22 mesos al celler
Eudald Massana
Altres vins del celler Eudald Massana
Vins relacionats
Comparteix aquest vi a les teves xarxes socials