2017

Vilosell

Negre Costers del Segre
Uns 12€
Per emergències
Celler
Tomàs Cusiné
Un vi perquè et salvi de qualsevol situació
El Vilosell s'ha convertit en un gran clàssic de la DO Costers del Segre. És un negre intens, que fa olor de fruites vermelles i de torrats. Està elaborat majoritàriament amb les varietats Ull de Llebre i Syrah, i té una mica de criança. Així que aguantarà bé si espereu un temps per beure'l. Però és un vi complet, que combina bé amb tot, així que millor no esperar gaire.
Judith
Judith
Una gran definició del Vilosell és que és una assegurança vinícola,  un vi que et pot salvar de qualsevol situació, és l'ampolla perfecta per tenir a casa per quan reps una visita inesperada o quan decideixes beure una copa perquè te la mereixes. És un negre versàtil, que combina amb una costellada o amb el sopar de Nadal.

David
David
Si no heu passat mai pel poble d'El Vilosell, és una visita molt recomanable. És un poble encantador de Les Garrigues. I allà, al mig del poble, hi ha el celler Tomàs Cusiné i just al costat el seu wine hotel. Una casa de poble rehabilitada i decorada amb bon gust. La llar de foc a l'hivern i un pati privat a l'estiu són els grans atractius. Color
Granate intens
Aroma
Fruites vermelles i torrats
Gust
És intens i molt combinable
Envelliment
Criança
Temps de criança
8 mesos en roure
Combinació
Pa amb tomàquet, escudella i carn d'olla
Raïm
Ull de Llebre i Syrah
Viticultura
Ecològica
Comparteix aquest vi a les teves xarxes socials