2012

Adernats Pur

Escumós Cava
Uns 18€
Multipremiat
Celler
Adernats
Un cava com una catedral
L'Adernats Pur Brut Nature Gran Reserva és un cava fresc i complex. S'elabora amb un 50% de Macabeu i de Xarel·lo, de vinyes molt velles de la zona de Nulles (Alt Camp). El raïm ha madurat al sol i rep els vents del Mediterrani, que està a 18 quilòmetres. És un cava molt gastronòmic, ideal per combinar amb ceballots i romesco, típics de la zona de Valls. Com que té sis anys de criança el trobareu profund, elegant i amb un final salí molt agradable. 
Judith
Judith
Nulles té una de les catedrals del vi més imponents de Tarragona. La Cooperativa, tot i que es va inaugurar fa 100 anys, conserva tota la seva elegància i autenticitat. Si els visiteu descobrireu una història bonica, ben actualitzada, amb visites en carro i tastos especials de vins i caves. 

David
David
L'Alt Camp té un paisatge de quadre. Vinyes, oliveres, ametllers, que han anat envellint tal com eren fa 100 anys, sense el brogit industrial que ha canviat el paisatge en altres llocs del país. El paisatge de postal ens permet capbussar-nos en una realitat autèntica i desconnectar del món.Color
Groc pàl·lid
Aroma
Torrats i cítrics
Gust
Profund, complex, amb un final salí
Envelliment
Gran Reserva
Temps de criança
6 anys
Combinació
Calçots, romesco i carn a la brasa
Raïm
Macabeu i Xarel·lo
Viticultura
Ecològica
Comparteix aquest vi a les teves xarxes socials