2015

Efecte Ancestral d'Albet i Noya

Escumós Penedès
16 €
100% Xarel·lo
Celler
Albet i Noya
Un escumós fet a l'antiga
Què és un escumós ancestral? No és un volcà vell que entra en erupció: és un mètode. El més típic és el mètode champenois. L’ancestral és més antic. Normalment, un escumós s’elabora amb una primera fermentació a la tina i una segona a l’ampolla. L’ancestral s’embotella a mitja fermentació i es deixa que vagi fent, sense sucre ni llevats ni sulfits. Es un brut natural!

 
Judith
Judith
Està elaborat 100% amb Xarel·lo de finques menudes, de les muntanyes d’Ordal. I té 40 mesos de criança. Sabeu perquè hi ha una papallona a l'etiqueta? La Hipparchia fidia és una de les papallones que voleïen els camps d'Albet i Noya. I és un símbol que la vinya està sana i no s'utilitzen productes químics.

David
David
Albet i Noya és el celler de l'estat espanyol pioner a implantar l'agricultura ecològica. Fa més de 40 anys que són ecològics. Eren hippies abans que Woodstock! El seu moviment ha inspirat a molts cellers, que des de fa anys fan una agricultura ecològica. L'efecte papallona també és un homenatge a la teoria del caos. Ja sabeu, no? L’aleteig d’una petita  papallona a Sant Pau d’Ordal... pot provocar un terratrèmol... a la teva copa!
 Color
Pàlid amb ribets daurats
Aroma
Poma Verda
Gust
Fresc, cremós, amb agradable final amargant
Envelliment
Gran Reserva
Temps de criança
40 mesos en rimes
Combinació
Pollastre amb llagostins, coca de pernil dolç i brie, brioxieria artesana
Raïm
Xarel·lo
Viticultura
Ecològica
Comparteix aquest vi a les teves xarxes socials