2016

Vinyes de Barcelona de Can Calopa

Negre Catalunya
Uns 20€
Barcelonàutic
Celler
Can Calopa
El vi negre de la ciutat de Barcelona
La masia de Can Calopa és un espai de tres hectàrees de terreny en ple Parc Natural de Collserola. L'Ajuntament de Barcelona hi va plantar vinyes l'any 2000. Des del 2010 se'n fa càrrec la Cooperativa l'Olivera, que té la seva seu al poble de Vallbona de les Monges i des del 1974 treballa la terra i fa vins, dolços i escumosos amb segell DO Costers del Segre. La Cooperativa va nèixer per ocupar persones amb capacitats diverses i risc d'exclusió social. A més d'elaborar l'únic vi de la ciutat de Barcelona, Can Calopa és un projecte social.  
Judith
Judith
Tastar l'únic vi de Barcelona té morbo. És un vi negre, elaborat amb Garnatxa i Syrah, que s'ha deixat reposar dos anys en botes de roure francès. La primera anyada és del 2016. Té una nova imatge a l'etiqueta per mostrar el canvi de cicle. És un vi que aprofita l'acidesa dels terrers de Collserola, humits i ferèstecs, amb una major amplitud en boca, més golós i estructurat.

David
David
El més maco de Can Calopa és que els aneu a visitar. Els dies d'entre setmana s'hi respira un oasi de pau. Us podeu asseure a la terassa amb vistes al Tibidabo o en un preciós wine bar, de fusta, i tastar els vins de la Cooperativa amb deliciosos platets. Si hi aneu els caps de setmana trobareu un ambient de ciclistes i xirucaires d'allò més sa. Fan vida amb els nois i noies de la Cooperativa que treballen la terra.



Color
Vermell intens, com un perdigot
Aroma
Fruita vermella i espècies
Gust
Agradable acidesa i amplitud a la boca
Envelliment
Criança
Temps de criança
Dos anys en botes de roure francés
Combinació
Amb els platets freds que preparen al wine bar de Can Calopa
Raïm
Garnatxa Syrah
Viticultura
Ecològica
Comparteix aquest vi a les teves xarxes socials