2018

12 @ del Celler Carles Andreu

Negre Conca de Barberà
Menys de 10 €
Cònquic
Celler
Celler Carles Andreu
Un trepat per desconnectar dels e-mails
A la Conca de Barberà hi ha una varietat de raïm pròpia i única. Es cultiva en vinyes assoleïades i dóna un vi peculiar. És el trepat. Tot i que quan el coneixes és força trempat... Rarot, però apreciat, sobretot en caves, rosats i negres, com aquest.
Judith
Judith
És un trepat genuí: és a dir, poc color, poc grau,...però molta frescor. Val uns 8 euros. Ai, el trepat! Trepa, conquereix a la tripa i fa contenta la tropa.

 

David
David
L’arrova és una mesura de pes, que equival a uns 10 quilos. Ho vaig saber enviant correus. L’arrova és passat i futur. Com aquest vi: varietats antigues, perquè desconnectis d'enviar e-mails.
 



Color
D'un vermell subtil, propi del Trepat
Aroma
Lilàs i espècies
Gust
Sedós, amb un punt de fruita vermella i pebre
Envelliment
Jove
Temps de criança
Uns mesos en ampolla
Combinació
Embotits. Però també peix i marisc!
Raïm
Trepat
Viticultura
Tradicional
Comparteix aquest vi a les teves xarxes socials