2017

Almodí. Celler Altavins

Negre Terra Alta
Menys de 9€
Carnós
Celler
Altavins Viticultors
Una garnatxa peluda sense pèls a la llengua
Fa dies que tens ganes de parlar clar. Has quedat amb un bon amic o una bona amiga i necessites de sincerar-te. Creus que qualsevol proposa val, per allò del “in vino veritas”? O el que vols és una proposta elegant, que t’ajudi a anar-te “despullant”. Almodí negre 2017, del celler Altavins, a la Terra Alta. Un vi elaborat amb Garnatxa Peluda que t’ajudarà a no tenir pèls a la llengua.
Judith
Judith
Altavins és un celler de Batea, pioners en cultivar la garnatxa borruda, com en diuen a la Terra Alta. Perquè aquest també és un vi google-màpic. Fa uns quants anys que a la Terra Alta lluiten per innovar amb la seva identitat, autèntics i autòctons. La garnatxa és la varietat estrella, però se’n fan molt pocs com aquest. És un vi que defineix Batea, terra de frontera, patrimoni cultural, records àrabs. I és que Almodí és la paraula amb que els àrabs definien ‘el mercat’. És un negre que intercanvia: dóna personalitat, però es fon amb cada persona. 

David
David
I hi ha una cosa que em sembla fantàstica. Té un obre-fàcil. Fixeu-vos. Tibant una miqueta s’obre la càpsul·la fàcilment i en surt la part de dalt. Atenció, talleu sempre la càpsula per sota d’aquest coll, perquè el vi no toqui el plàstic. Almodí és un negre que defineix la innovació i la mediterraneïtat del sud de Catalunya. Ah! Podeu comprar-lo on-line.Color
Un vermell lilós i tímid per la varietat.
Aroma
Prunes, agradable i d’espècies, com pebre.
Gust
Carnós com els petons. El seu record es manté als llavis. És fresc, sedós i subtil.
Envelliment
Jove
Temps de criança
4 mesos en barrica
Combinació
Formatges artesans, foie i embotits premium
Raïm
Garnatxa Peluda
Viticultura
Ecològica
Comparteix aquest vi a les teves xarxes socials