2015

Cristall Negre. Visendra

Negre Catalunya
Uns 8'5€
Amb Cos
Celler
Visendra
Un negre per una calçotada premium
El Nadal sembla un puntet l’horitzó. La teva panxa ja fa digestions de persona. No de rumiant. Ha passat prou temps com per tornar a pensar en fer-te un homenatge. De seguida t’arribaran les propostes fer calçotades. Ja tens vi? Cristall Negre, dels cellers Visendra. Un negre per una calçotada de traca i mocador.
 
Judith
Judith
El celler Visendra està a Les Pobles, municipi d’Aiguamúrcia, a l’Alt Camp, molt a prop de Valls. Capital Mundial del Calçot. Calçot natural de quilòmetre zero. I vi negre de celler amb certificat ecològic. Si fas el romesco a casa, més artesanal impossible. A les calçotades es fan moltes marranades. Menjar amb les mans. No fer servir coberts. Fer postures un pel ajustades... però tot està permès. Excepte portar un vi groller.

David
David
Aquest és un vi amb sis mesos en bota de roure, amb cos, amb persistència. Bo, fins i tot si amb les mans plenes de cendra, bava de calçot i romesco aneu fent glopets en un got de plàstic. El Cristall Negre és un vi d’hivern. Un negre per arrodonir una calçotada perfecta. Ah! Podeu comprar-lo on-line. Si no t’agraden les cebes, és un vi de llar de foc. De fer-se carícies sota la manteta. Color
Roig bonic
Aroma
Fruita vermella i una mica a herbes del camí
Gust
Té presència i personalitat. Té una acidesa elegant, que combina bé amb la dolçor del calçot i el romesco.
Envelliment
Criança
Temps de criança
Sis mesos en bota
Combinació
Carxofes a la brasa, Filet a la pedra i pollaastre rostit amb prunes
Raïm
Pinot noir, merlot i ull de llebre
Viticultura
Ecològica
Comparteix aquest vi a les teves xarxes socials