2016

Antima. Empordàlia

Negre Empordà
Uns 13€
Elèctric
Celler
Empordàlia
Un vi per adaptar els bons propòsits a la realitat
Comença la temporada dels bons propòsits i tinc una pregunta: sabeu si la mensualitat del gimnàs del desembre es considera caritat? Entre aprendre idiomes, aprimar-se (sort que no fumo!). Per què no adaptes els propòsits a la realitat? Si suspenies gimnàstica i ara ets runner... Antima 2016, del celler Empordàlia, un vi que sap que una cosa són els desitjos i l’altra, la vida.   
 
Judith
Judith
Ens volem cuidar més, menjar millor, buscar productes de la terra, mira... si fins i tot es pot apostar per projectes que cuidin el territoriI a sobre és de l’Empordà, què més vols? Cada ampolla és un bocinet de terra i de vent.

David
David
Antima està fet amb les vinyes més velles, algunes han passat d’avis a nets. És un vi de costers de llicorella Què és la llicorella? És un terra de pedretes de pissarra. El raïm és menut, perquè les arrels han de rebentar la pedra, i solen ser vins concentratsAquest és un vi que està fet amb garnatxa i samsó. Samsó és aquell a qui li van tallar els cabells. Però quan van fer el vi encara no havia anat a la pelu.
 Color
Fosc
Aroma
Fruita, vainilla, canyella i cafè
Gust
Fresc, té un punt elèctric i notes de fruita negra, fum i mermelada. Rotund
Envelliment
Jove
Temps de criança
12 mesos en fusta
Combinació
Llom amb salsa de ceps, mussaca grega i pollastre rostit amb prunes
Raïm
Garnatxa i Samsó
Viticultura
Tradicional
Comparteix aquest vi a les teves xarxes socials