Eudald Massana

Innat Brut Nature

Escumós
Brut nature
DO Cava
14,00 €

COM ÉS AQUEST VI?

El cava Innat Sense Sulfits del celler Eudald Massana Noya ha arribat per il·luminar-te per les festes de Nadal. No escoltes l'ambient? Els carrers estan plens de bombetes. Sona música de Nadal. Els comerços posen l’enllumenat al màxim. I tu, que potser no has de brillar? Que potser ets una espelma d’oferta? l'Innat és un cava pels que tenen llum pròpia. Molta llum pròpia. Per què és un bon cava per aquestes festes? Perquè és de casa. Del Penedès, directament de Subirats. I perquè és ecològic, sense sulfits. Com la família. Sense màscares, tal com ets. Fresc, expressiu, natural i sense res de químics. Posa’l tranquil a la taula. L’Innat és un cava que prové d’una de les finques més planeres del celler Eudald Massana Noya. És una vinya sorrenca i humida, que  fa un cava fresc. Ampolla de festa, etiqueta minimalista.

 

AMB QUÈ PRENDRE AQUEST VI?

L'Innat és un cava artesà. Dóna confiança. És una ajuda quan has de cuinar per tanta gent, quan ho vols tot perfecte. Un consell? És un cava longplayer. Pots rebre els convidats amb una copa. Treu-lo a l’aperitiu, per dinar, per les postres o pel posttorró. Té un color de bombeta ecològica. Comença fluix, però és realment un cava Polaroid. Al nas és agradable, sembla com si haguessin cuinat crema. A la boca és molt fresc. Sembla Licor del Polo de raïm. Deliciós, expansiu, pur. Refresca la boca, la prepara per un petó... o un altre canapè. És molt combinable. Ideal per menjar.

Per què és un bon cava per aquestes festes? Perquè és de casa. Del Penedès, directament de Subirats. I perquè és ecològic, sense sulfits. Com la família. Sense màscares, tal com ets. Fresc, expressiu, natural i sense res de químics. Posa’l tranquil a la taula. 

L’Innat és un cava que prové d’una de les finques més planeres del celler Eudald Massana Noya. És una vinya sorrenca i humida, que  fa un cava fresc. És tan fresc que fins i tot porta una bufanda. Artesà. És una ajuda quan has de cuinar per tanta gent, quan ho vols tot perfecte. Un consell? És un cava longplayer. Pots rebre els convidats amb una copa. Treu-lo a l’aperitiu, per dinar, per les postres o pel posttorró.
Lloc: Subirats
DO: DO Cava
Raïm: Xarel·lo i macabeu
Criança: Criança
Temps de criança: 12 mesos d'envelliment a la cava
Eudald Massana
Altres vins del celler Eudald Massana
Vins relacionats
Comparteix aquest vi a les teves xarxes socials