2015

Masroig. Celler Masroig

Negre Montsant
Uns 30€
Musculat
Celler
Masroig
Un vi per entrar a la tardor
Saps quina és una de les millors coses que té la tardor? Que ja pots obrir aquells vins que t’havies estat guardant per quan vingués la rasca. O sigui que quan pensis, “la pluja dels nassos”. Que es faci fosc al migdia...Tens una cosa bona: vins que venen de gust amb la fresca. 'Masroig' un vi per vestir de tardor la teva taula, del celler Masroig. 
Judith
Judith
Cada vegada que maleeixis les fulles seques pensa que la natura també et fa regals. Aquest vi prové de dues finques en ple parc natural del Montsant. Territori protegit. Paisatge privilegiat. Aviat la UNESCO decidirà si és Patrimoni de la Humanitat. I tu ja ets un bocí a casa... Necessites vins de sofà i manteta, de llar de foc i de mitjons de llana? Un vi que doni sentit a la tardor. 

David
David
Aquesta és una ampolla exclusiva. Fixa’t en els detalls. Una edició limitada de 2.668 ampolles. Aquesta és la número 1.053. És el vi més top del celler. Conté un dels majors tresors d’El Masroig: la carinyena. La carinyena no és carinyosa. És un raïm difícil, que li agrada viure en climes extrems: fred a l’hivern i calor a l’estiu.
 Color
Maco, de pintallavis obscur, temptador.
Aroma
Intensa, molt rica. De pa torrat, de xocolata negra, un punt dolcenc, com de confitura.
Gust
És musculat però agradable, 'finezza', una esgarrapada de fruita, natura i tardor.
Envelliment
Criança
Temps de criança
Un any i mig anys en foudres de 2.000 litres
Combinació
Cua de bou estofada, verdures amb xató, llenties amb foie
Raïm
Carinyena
Viticultura
Tradicional
Comparteix aquest vi a les teves xarxes socials