2012

Adernats Pur. Vinícola de Nulles

Escumós Cava
< 20 €
Medalla d'Or
Celler
Adernats
Un cava per la Castanyada
S’acosta la Castanyada. La teva cunyada fa els panellets. Un amic porta els moniatos. Les castanyes són fàcils de trobar. Fins i tot has anat a donar un tomb pel bosc. Però què et penses, que això és Galícia?  Gasta’t uns dinerets en un cava que ho peti molt fort. Adernats Pur, el nou cava del celler Adernats, a Nulles. La Castanyada, de nivell.

 
Judith
Judith
Atents que és un cava que va en caixa. Ja sabeu el que diuen... Si va en una caixa és que has hagut de passar pel caixer. Però en aquest cas no és cap bogeria. Deu ser cartró reciclat. Fixeu-vos en els detalls. Nulles és un dels cellers més guapos de la DO Tarragona. Tenen una catedral del vi que trobareu a les etiquetes. Tradició, ambició i futur. Hi ha detalls pijos: cinta de roba, etiqueta mínima i forma cònica. Us ho posen fàcil per convertir la castanyada en inoblidable.
 

David
David
És pur perquè no té licor d’expedició. Això és una mescla de vi amb sucre que es posa en alguns escumosos. Doncs aquest no en porta. I és expressiu, natural, salvatge, autèntic. Nulles és a 18 kilòmetres del mar. A la vinya li agrada prendre el sol. A més, és medalla d’Or a la Guia Parker.Color
Daurat i preciós
Aroma
Cítrics i torrats
Gust
És profund amb un record salí. Deixa la boca fragant i fresca. Gust complex i ric.
Envelliment
Gran Reserva
Temps de criança
5 anys
Combinació
És molt gastronòmic. Combina amb pràcticament tots els menjars
Raïm
Macabeu i Xarel·lo
Viticultura
Tradicional
Comparteix aquest vi a les teves xarxes socials