2016

Mabre. Empordàlia

Blanc Empordà
Uns 9 €
Empordanès
Celler
Empordàlia
Un blanc per un 'brunch'
Tens uns amics modernets que t’han convidat a un brunch. Un brunch? Has hagut de buscar al Google què era… És la mescla entre breakfast (esmorzar) i lunch (dinar). En català seria esmor-nar, que és el que fas alguns diumenges. Però en aquest cas es serveixen dolços (berlines, brioxos, croissants) i salats (pizzes, wraps, amanides). Sorprèn-los amb el Mabre, una garnatxa blanca del celler Empordàlia.
Judith
Judith
El Mabre és un peix de cap gros, llavis gruixuts i ulls petits. No et recorda a algú quan et despertes després de sortir de festa? Però el Mabre també juga entre les roques del Cap de Creus, lliure, brillant i salvatge. Fixeu-vos en l’etiqueta. El mabre és un peix social. Adora la biodiversitat, l’ecologia, entén que vius en societat, però sap que adores l’Empordà.
 

David
David
Per això quan et plantegen una tradició americana, jugar a una moda més aviat cosmopolita... Descol·loca’ls amb un vi que porti aire lliure, sol, onades. És un vi de compartir, que té l’esperit d’una Cooperativa com Empordàlia, que dóna un punt rural als terrats de la ciutat.  Una garnatxa blanca autòctona del celler Empordàlia. 


 Color
Daurat pàl·lid
Aroma
Flors, vainilla i fins i tot un punt exòtic
Gust
És ample, generós, mineral, amb un final lleugerament mentolat.
Envelliment
Criança
Temps de criança
Poc temps en fusta
Combinació
Enrotllat d’amanida i vedella, gambes arrebossades amb salsa d’alvocat o espaguetis amb salsa de ceps
Raïm
Garnatxa Blanca
Viticultura
Tradicional
Comparteix aquest vi a les teves xarxes socials