2016

Llavors. La Vinyeta

Negre Empordà
Uns 9 €
Amb pedigrí
Celler
La Vinyeta
Un vi per un sopar canalla
Quant temps fa que no us reuniu tota la colla? Entre la feina, les obligacions i la família, fa mesos que aneu ajornant la trobada... Però finalment heu posat data... i esperes que sigui memorable. Això sí, t’ha tocat a tu portar el vi i ja saps que amb una ampolla no fareu. Porta’ls el Llavors, de La Vinyeta, reconegut com el millor celler del 2018 per l’Associació Catalana de Sommeliers. Un Empordà amb pedigrí.

 
Judith
Judith
L’etiqueta d’aquest vi és extremament icònica. Sabíeu que l’han reconegut amb el Premi Laus de disseny? Aquest any és un sudoku. Deu ser una metàfora del que costa quedar amb els amics? És un vi popular, assequible i econòmic. I és relativament fàcil de trobar en supermercats i botigues especialitzades.  

 

David
David
La Vinyeta és un celler que té una oferta molt àmplia pels enoturistes, des de música en directe als capvespres fins a sessions de ioga entre vinyes passant per activitats infantils. I els seus pícnics són un plaer per tots els sentits. El seu concepte de celler sostenible s'entén quan els visites: com que tenen olives, fan oli. Com els sobren els pinyols, alimenten a gallines i tenen ous. Com tenen abelles, fan mel. Com hi ha ovelles que pasturen les vinyes, aviat vendran formatge fet amb la seva llet. Tot s'aprofita i tot és de qualitat.Color
D'un vermell que convida a la conversa franca.
Aroma
Afruitat i llaminer. La fusta afina i no puja al cap.
Gust
És agradable i expressiu. Reposa en botes de roure d’Hongria i Romania, que deixen poc rastre de fusta. Sedós i complet.
Envelliment
Criança
Temps de criança
5 mesos en botes de roure
Combinació
Xai a la brasa, croquetes casolanes de pollastre i bacallà amb salsa de tomàquet
Raïm
Vinyes velles de Carinyena
Viticultura
Ecològica
Comparteix aquest vi a les teves xarxes socials