2017

Pinyeres. Celler Masroig

Negre Montsant
Uns 9€
De llegenda
Celler
Masroig
Un negre per tornar a començar
Comença el curs, comença la temporada, comença TOT. I tu?Vols seguir fent el mateix de sempre? Et vols reinventar? Vols emprendre? Arriba un moment en què els somnis s’han de fer realitat. Com aconseguir-ho? N’hi ha prou amb una oficina d’autoocupació? Hi ha vins amb una llegenda tan impressionant que potser et poden ajudar. Si és veritat que de les cendres renaixeràs més fort, avui us proposem el Pinyeres, del celler Masroig, al Montsant.
 
Judith
Judith
La llegenda de Pinyeres és terrible. Un capità es va enamorar d’una noia del poble. Ella li va dir que no.  Així que va arrasar el poble i va emmetzinar les aigües. La gent es va veure obligada a marxar. I aquella gent va fundar el Masroig, d’on surt aquest vi. La barbaritat es recorda a l’etiqueta...  “Una història de lluita per amor i llibertat

David
David
Té una doble lectura. Per una banda és reivindicatiu:  un ‘no és no’, ara i al segle XVII. I d'altra banda és  un per quan et cal resiliència i esperança. La llegenda transmet la idea de que “ens en sortirem” i això convida a l’esforç, a la lluita, a no rendir-se mai.  Que convida a sembrar, esperar i recollir.
 Color
Vermell viu, jove i tenaç
Aroma
Agradable. Té notes de mores i de fruites vermelles
Gust
És afectuós, suau i balsàmic. Sembla una carícia.
Envelliment
Jove
Temps de criança
Un any en fusta i després repòs a l'ampolla
Combinació
Carn vermella a la brasa amb rovellons i ous remenats amb gírgoles
Raïm
Garnatxa i Carinyena
Viticultura
Tradicional
Comparteix aquest vi a les teves xarxes socials