Carol Vallès

Guillem Carol

Escumós
Brut nature
DO Cava
Uns 15,50 €

COM ÉS AQUEST VI?

El Guillem Carol és un cava de Guarda Superior Gran Reserva de Cellers Carol Vallès que forma part dels "Caves de la família".

 

CAVA AMB NOM propi

Guillem Carol és el nom del fill de Joan Carol i Teresa Vallès, els fundadors del celler, el 1996. Així com el Cava Parellada i Faura representa el passat, el cava Guillem Carol és el futur. Actualment Guillem Carol dirigeix el celler amb un equip jove i renovat.

 

CAVA gran RESERVA BRUT NATURE

El Guillem Carol és un Cava de Guarda Superior Gran Reserva, que envelleix un mínim de 30 mesos a les caves. És un Cava Brut Nature, sense sucres afegits. Els desgorjats a Carol Vallès es fan sota petició, per tal de mantenir la frescor dels seus escumosos.

 

VERSÀTIL I gastronòmic

El Guillem Carol presenta un color groc palla amb tocs daurats. Al nas en destaquen aromes de fruita de pinyol, com préssec o albercoc, notes de mantega i pa de pessic, i records d'herbes com el fonoll o els cítrics, com la llimona. A la boca, destaca l'acidesa, ben present amb les notes de torrats pròpies de la llarga criança. Cellers Carol Vallès considera que el Guillem Carol "és el cava més versàtil i gastronòmic, per menjar durant tot un àpat". Recomanen maridar-lo amb carns blanques, peixos, arrossos i suquets.


ESCUMOSOS TRADICIONALS

Cellers Carol Vallès elabora caves artesans, rimant a mà les ampolles, fent l'aclarit en pupitres, i desgorjant a mà cada ampolla. 

 

COMPROMÍS AMB LA NATURA

Joan Vallès funda el celler el 1996 i decideix establir-se a l'antiga masia de Can Parellada, adquirida pels seus avis als voltants de 1900. La segona generació segueix compromesa amb els valors de respectar l'entorn, les llargues criances (només elaboren Caves de Guarda Superior) i l'aposta per a la sostenibilitat.

 

CULTIU ECOLÒGIC

Les vinyes de Cellers Carol Vallès estan certificades en cultiu ecològic pel CCPAE. Això vol dir que totes les feines a la vinya procuren ser el màxim de sostenibles, sense utilitzar insecticides químics ni herbicides, per tal de mantenir les cobertes vegetals espontànies, que afavoreixen la humitat i l'esponjositat del terra. Tot plegat contribueix a protegir la biodiversitat de l'entorn, que protegeix la vinya.
Lloc: Subirats, Alt Penedès, Barcelona
DO: DO Cava
Raïm: Xarel·lo (50%), Macabeu (25%), Chardonnay (15%) i Pinot Noir (10%)
Criança: Cava de Guarda Superior Gran Reserva
Temps de criança: Més de 30 mesos a les caves
Carol Vallès
Altres vins del celler Carol Vallès
Vins relacionats
Comparteix aquest vi a les teves xarxes socials