Heretat Mascorrubí

Teulera

Blanc DO Catalunya
11,80 €

COM ÉS AQUEST VI?

El Teulera és un vi blanc jove de montònega i garnatxa blanca, del celler Heretat Mascorrubí 1297, situat al Pla de Manlleu, dins del municipi d'Aiguarmúrcia (Alt Camp), dins de la DO Catalunya. Una de les seves principals característiques és que és un vi d'alçada, perquè les vinyes estan situades a més de 500 metres sobre el mar. Té un color daurat molt subtil. Al nas hi trobareu notes de pomes, peres i una mica de meló. A la boca és extrafrescsaborósumàmic: toca totes les papil·les i estremeix la llengua.

AMB QUÈ PRENDRE AQUEST VI?

El cupatge del Teulera, un vi blanc jove del celler Heretat Mascorrubí, dins de la DO Catalunya és de montònega (la varietat parellada d'alçada) i garnatxa blanca. És un vi lleuger i fresc, que podria combinar molt bé amb sushi, formatge, marisc o aperitius.

Has sobreviscut a l’estiu. Casals. Piscines inflables. Campus de bàsquet. Colònies. A dormir, que és la una de la matinada. No vull verdures. Trucada als sogres que té otitis. 90 dies després tornen a tenir son abans de les 10 de la nit. Et mereixes un moment d’intimitat

Aquest blanc s’elabora al Pla de Manlleu, a Aiguamúrcia, dins de la DO Catalunya. És un lloc insòlit a Catalunya. Un ecosistema únic. L’etiqueta ens dona pistes. Hi ha unes isòbares. I és raïm d’altura. El Pla de Manlleu. A més de 500 metres. Aviat els vins del Pla de Manlleu seran tan reconeixibles com altres grans destins. Fan vins xulos, a preus raonables.
Lloc: El Pla de Manlleu, Aiguamúrcia (DO Catalunya)
DO: DO Catalunya
Raïm: Montònega i garnatxa blanca
Criança: Jove
Temps de criança: Sense criança
Heretat Mascorrubí
Altres vins del celler Heretat Mascorrubí
Vins relacionats
Comparteix aquest vi a les teves xarxes socials